Aktywne Wpisy
szklarskaporeba +26
Pracuję na pełen etat, zarabiam powyżej średniej krajowej i nie stać mnie na nic.
Kawalerka w warszawie to koszt około 3300 PLN ze wszystkim. Na jedzenie wydaje około 1800 PLN - czasem gotuje sam, czasem na mieście. 150 PLN place za paliwo. około 100 PLN to leki (problemy skórne) i dodatkowe 150 PLN to jakaś chemia, papier toletowy itp. 200 PLN place za rozrywkę tj. pójście w miesiącu na tenisa / squasha / kręgle lub wyjście ze znajomymi na drinka lub szisze. Zostaje mi około 1000 PLN.
Tymczasem znajomi, którzy maja mieszkanie po babci, kupili im ich bogaci rodzice i pracują w Dino przy takim samym trybie życia maja na koniec miesiąca na koncie znacznie więcej niż ja.
Nie
Kawalerka w warszawie to koszt około 3300 PLN ze wszystkim. Na jedzenie wydaje około 1800 PLN - czasem gotuje sam, czasem na mieście. 150 PLN place za paliwo. około 100 PLN to leki (problemy skórne) i dodatkowe 150 PLN to jakaś chemia, papier toletowy itp. 200 PLN place za rozrywkę tj. pójście w miesiącu na tenisa / squasha / kręgle lub wyjście ze znajomymi na drinka lub szisze. Zostaje mi około 1000 PLN.
Tymczasem znajomi, którzy maja mieszkanie po babci, kupili im ich bogaci rodzice i pracują w Dino przy takim samym trybie życia maja na koniec miesiąca na koncie znacznie więcej niż ja.
Nie
Krecik_Cygan +2
potwierdza się to co umieściłem w tym linku: https://www.wykop.pl/wpis/62733703
Pozostaje czekać co więcej powie Damian bo jak mówił "film niedługo" (oby o tym) i "miał o tym powiedzieć wcześniej tylko nie było jak" (huragan?).
#ucieczkadoraju #raportzpanstwasrodka
Główna uwaga skupiła sie na ostatnim tajemniczym ślubie. Jeśli będzie kolejna zbiórka na biedne dzieci to zrobię kolejne wykopalisko.
Natomiast jak będzie zbierał dla siebie to nie ma sie o co czepiać. Jak Grażynki wysyłają na jego prywatę
Niestety ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Ja natomiast uważam, że świństwem Damiana było zbierać na laptop dla narzeczonej/żony nie informując o tak bliskiej zażyłości między nimi. Co innego wpłacać pieniądze na ubogą dziewczynę ze slumsów, a co innego małżonkę "bogatego" (stereotypowo) białasa.
Ten gość to jedno wielkie xDD i jestem pewien że dostarczy jeszcze materiału na wiele wykopalisk xDDD
Pamiętam jak raz organizował laski do teledysku z kumplem. Potem ktoś sie nabijał w komentarzach że laski u nich nocowały, a mieli tylko 2 pojedyncze materace bez łóżek xDDD