Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 9
Na noworocznym insta-story Damian Drążek (jest zapisane instagramie w folderze "Święta Azja") przyznał, iż "są razem" z Ajdżin i że w sylwestra jego dziewczyna obchodzi 19 lat.
potwierdza się to co umieściłem w tym linku: https://www.wykop.pl/wpis/62733703
Pozostaje czekać co więcej powie Damian bo jak mówił "film niedługo" (oby o tym) i "miał o tym powiedzieć wcześniej tylko nie było jak" (huragan?).
#ucieczkadoraju #raportzpanstwasrodka
pelt - Na noworocznym insta-story Damian Drążek (jest zapisane instagramie w folderze...

źródło: comment_1641056306FjtvX8FV9FEpLbD8rgFSZk.jpg

Pobierz
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@pelt: btw to troche źle skonstruowałem to ostanie znalezisko bo początkowo chciałem sie skupić na tym jak on tworzy ckliwe filmy o biednych dzieciach z krajów trzeciego świata, a następnie organizuje zbiórkę.
Główna uwaga skupiła sie na ostatnim tajemniczym ślubie. Jeśli będzie kolejna zbiórka na biedne dzieci to zrobię kolejne wykopalisko.

Natomiast jak będzie zbierał dla siebie to nie ma sie o co czepiać. Jak Grażynki wysyłają na jego prywatę
  • Odpowiedz
  • 3
@dawid131: Myślę, że temat małżeństwa z "małolatą" jest dla ludzi znacznie bardziej gorący niż jakieś tam zbiórki pieniędzy.
Niestety ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 6
@dawid131: W czasie kiedy opublikowałeś tamto popularne znalezisko i parę dni później nie byłem pewny niektórych informacji. Teraz niektóre domysły się potwierdziły (ślub), inne nie (dziewczyna Damiana raczej muzułmanką nie jest).
Ja natomiast uważam, że świństwem Damiana było zbierać na laptop dla narzeczonej/żony nie informując o tak bliskiej zażyłości między nimi. Co innego wpłacać pieniądze na ubogą dziewczynę ze slumsów, a co innego małżonkę "bogatego" (stereotypowo) białasa.
  • Odpowiedz
@pelt: to mnie też zszokowało jak zobaczyłem zdjęcia.
Ten gość to jedno wielkie xDD i jestem pewien że dostarczy jeszcze materiału na wiele wykopalisk xDDD
  • Odpowiedz
  • 1
@dawid131: Afery ciągną się za nim od lat, tylko teraz na wykopie jest nimi jakieś zainteresowanie. Pierwszą poważniejszą aferą zbiórkową Damiana była ta z Alvinem o ile dobrze pamiętam. Filipiński ubogi przyjaciel Damiana, który odwiedzał go często i śpiewał na vlogach. Dostał kasę na budowę własnej chatki, a sprzeniewierzył ją na coś innego (chyba jakieś przyjemności). Damian przyznał się do tego, ale konsekwencji nie wyciągnął do Alvina poza odcięciem się
pelt - @dawid131: Afery ciągną się za nim od lat, tylko teraz na wykopie jest nimi ja...
  • Odpowiedz
@pelt: czytałem o tym pierwszy raz pod ostatnim znaleziskiem. Nie oglądałem za dużo jego filmów, a w tym roku trafiłem ponownie przez wykop na głównej o tym vlogu o biednych dzieciach.

Pamiętam jak raz organizował laski do teledysku z kumplem. Potem ktoś sie nabijał w komentarzach że laski u nich nocowały, a mieli tylko 2 pojedyncze materace bez łóżek xDDD
  • Odpowiedz
@pelt: owy Damian zareklamowal Thyde to bylo mile bo dziewczyna nie dosc ze pokazuje kuchnie khmerska to i karmi dzieciaki z towaru ktory kupuje z datkow...
  • Odpowiedz
  • 0
@Hana1: Damian ma słoje plusy i minusy, nie jest jednoznacznie zły ani dobry. Czasem szczerze pomoże czasem nie...
  • Odpowiedz