Aktywne Wpisy
cinu4 +122
Najbardziej natrętnych neur0pków mam na czarno a i tak fala tuskoidów zalewa wykop przed wyborami. Gdyby mi ktoś w 2015 powiedział, że za 8 lat internet zacznie obciągać Donaldowi to bym wyśmiał, a teraz po prostu wiem, że ten naród skazany jest na bycie pod butem.
#bekazlewactwa #konfederacja #bekazpo #bekazneuropy #polityka #wybory
#bekazlewactwa #konfederacja #bekazpo #bekazneuropy #polityka #wybory
Ana77 +8
Potrzebuje opinii facetów i najlepiej 25+
Czy jest sens szukać kogoś sensownego na necie, mając same " trupy" w szafie? Generalnie ja i moje życie tak wygląda, że chyba najtwardszy by #!$%@?ł.
Mam 32 lata, niska, mało atrakcyjna dziewczyna ( taka nie wylaszczona, byle jaka szara myszka)
Pracuje od lat z ojcem, mały biznes, powiedzmy warzywniak, żenująca praca, staram się teraz rozwijać w coś bardziej szlachetnego. Mieszkam w wynajmowanym mieszkaniu z kotami
Czy jest sens szukać kogoś sensownego na necie, mając same " trupy" w szafie? Generalnie ja i moje życie tak wygląda, że chyba najtwardszy by #!$%@?ł.
Mam 32 lata, niska, mało atrakcyjna dziewczyna ( taka nie wylaszczona, byle jaka szara myszka)
Pracuje od lat z ojcem, mały biznes, powiedzmy warzywniak, żenująca praca, staram się teraz rozwijać w coś bardziej szlachetnego. Mieszkam w wynajmowanym mieszkaniu z kotami
@TheJaster: Taki Smuniewski to nie jest głos Konfederacji.
Nie ma tam żadnego liberalnego skrzydła. Są tylko liberalni konserwatyści, ale głosowanie w sprawie TVN ładnie pokazało, że ten gospodarczy liberalizm to tylko populizmy.
No a liberalni konserwatyści to nie liberalizm? To co w takim razie na być tym liberalizmem? Ultraliberalna lewica która dziś psuje Europę?
Liberalizm nie znaczy, że mają zaraz szanować obecność TVN na naszym rynku. Zwłaszcza, że to nie jest polska spółka, a Konfederacja opowiada się jawnie