Wpis z mikrobloga

Fakty są takie, że życiowy przegryw i nieudacznik Łukasz W. „ObesraneTyV” - psychopatyczny stalker, „bezrobotny zaszczany menel”, chciał nagrywać filmy ze Szkolnej 17, bo zazdrości rzekomo niestworzonych ilości pieniędzy z YT Kononowiczowi, Majorowi, Meksykano, Sławkowi, Jackowi czy mnie, ale „nie pykło” jak z karierą piłkarza czy rodziną, jak Pawłowi z Knyszyna szkoda mu czasu na pomaganie mieszkańcom Szkolnej 17, i to on ma sprawy na policji i prokoraturze za stalking, pomówienia, fałszywe oskarżenia, groźby karalne „spalenia mi domu” czy „zgwałcenia matki”, nie płacenie podatków oraz uszkodzenie samochodu nagrane przez monitoring. 28 maj 2021 Łukasz W chce robić lajta spod bramki jak frajer https://youtu.be/FYHKujSqR3Q?t=127 10.09.2021 robi lajta, na którym zbiera 6 tys. złotych na „wolną Szkolną”, kasa ta nigdy nie trafia na Szkolną, zgodnie z jego i Pawła z Knyszyna obietnicami, podobnie jak np. 2000 zł z lajta nie trafia na „karmę dla psów w schronisku” tylko „do kolegi”. „Zrobiłeś kanał dla Kononowicza? To teraz mu płać”. „Ruda ku….wo:)? Dla wyświetleń nagrasz każde kłamstwo, bo sam jesteś zerem:)?” To nie pierwsza pluskwa i pasożyt wykorzystująca innych do swoich celów, wystarczy przypomnieć np. Marka K. byłego policjanta z Wasilkowa i aferę z zaginięciem psów z jego pseudoschroniska, który też groził mi, pomawiał, uszkodził mi auto i rozsyłał fałszywe donosy…
#kononowicz #patostreamy
  • 6
  • Odpowiedz
@Lutaklika: dlaczego mamy pomagać osobą jak Major czy Konon? Osiągają po ok 6 tys miesięcznie patrząc na wyświetlenia. Nie pomagacie Wojtkowi, wręcz pogłębiacie jego nałóg poprzez wspólne alkoholowe biesiady. To nie hejt, wiem że to skasujesz.
  • Odpowiedz