Aktywne Wpisy
Takie głębsze pytanie , jak myślicie co jest po śmierci?
Moseva +12
Jak myślisz że zawsze było źle i że już zawsze tak będzie to chcę Ci tylko powiedzie, że nie masz racji.
W depresji istnieje coś takiego jak widzenie tunelowe - wydaje Ci się, że w sumie to nigdy nie byłeś, nie jesteś, ani nie masz szans być happy.
Ale to tylko bujda. Psikus Twojego mózgu.
Jeszcze będzie pięknie, uwierz. Kc.
W depresji istnieje coś takiego jak widzenie tunelowe - wydaje Ci się, że w sumie to nigdy nie byłeś, nie jesteś, ani nie masz szans być happy.
Ale to tylko bujda. Psikus Twojego mózgu.
Jeszcze będzie pięknie, uwierz. Kc.
#olimpiada #heheszki #tinder #olimpijskiedupeczki #logikarozowychpaskow
Komentarz usunięty przez autora
ON:
1-reżim dietetyczny
2-regularne treningi bez możliwości sobie pozwolenia na przerwę choć jednego dnia
3-lata ciężkiej pracy nad wyciśnięciem ze swojego ciała 100%
ONA: 'Widać że chodzi na basen raz w tygodniu' xD
Treningu biegowego, na basenie albo rowerowego.
Do tego 3-4x w tygodniu dołożone 2h na siłowni
Do tego regeneracja, sauna i fizjoterapeuta 2x w tygodniu.
Samego treningu wychodziło lekko 12h w tygodniu. Oczywiście wszystko to obok pełnoetatowej pracy.
Obsesyjnego liczenia kalorii i makrosów oraz obcinania kcal do BMR (kto był na tak niskim poziomie na dłuższą metę wie jakie jest samopoczucie)
Ja w szczycie formy zszedłem do 10% bf przy 72kg ale głownie po to żeby zobaczyć czy dam radę i taka redukcja rzeczywiście nie jest przyjemna.
Ale jak nie pójdę przed pracą na siłkę to sie zle czuje, dlatego przed kontuyzją chodziłem 5x w tygodniu + masaż raz w miesiącu i to jest styl życia, którego mi bardzo brakuje.
@gardze_wami: Brales jakies sterydy czy bez wspomagaczy to osiagnales? Jak dlugo mniej wiecej zajelo Ci zejscie z
do szesciopaka?
Kreatyna tylko :) To była moja pierwsza redukcja po 3 latach treningu jako początkujący, 3 miesiące głodowania z 16% do 10%bf
A z tym sześciopakiem to nie ja mówiłem, chyba chciałeś napisać do kogoś innego
@gardze_wami: 10 - 12% bodyfatu to wyraznie widoczny szesciopak https://www.builtlean.com/body-fat-percentage-men-women/