Aktywne Wpisy
nad__czlowiek +20
Kryzys w IT spowodowany AI to chyba najprawdziwsza i najsmutniejsza rzecz o której można ostatnio przeczytać.
Na każdym portalu pracowniczym branża IT ma kilkanaście stron ofert 10-15k brutto dla mida/seniora, nie ma przewagi nad resztą.
W ogromnej ilości zawodów zarobki zaczynają dobiegać o 15k - zwykła Senior HRówka, Senior Kadrowa, Senior Audytorka, Senior Controllerka po 5-letnich studiach (24 lata) i z 5-6 letnim stażem w korpo na luzie wyciąga 15 000zł brutto
Na każdym portalu pracowniczym branża IT ma kilkanaście stron ofert 10-15k brutto dla mida/seniora, nie ma przewagi nad resztą.
W ogromnej ilości zawodów zarobki zaczynają dobiegać o 15k - zwykła Senior HRówka, Senior Kadrowa, Senior Audytorka, Senior Controllerka po 5-letnich studiach (24 lata) i z 5-6 letnim stażem w korpo na luzie wyciąga 15 000zł brutto
odgrzybiacz +12
odgrzybianie efekt przed i po
Zimowy off road na Mazurach
#offroad #4x4 #jeep #mazury #zima
niezły ten offrołd, snorkel robi robotę podczas jazdy po polnej drodze ( ͡º ͜ʖ͡º)
wpuszczacie na takie krejzi rajdy 33" czy koniecznie 35"?
Specjalnie dla ciebie definicja https://pl.wikipedia.org/wiki/Off-road
Off-road (pisane też: offroad, off road) (z ang. poza drogą) – sport motorowy polegający na jeżdżeniu specjalnie przygotowanym samochodem (samochodem terenowym) po nieutwardzonych drogach.
W zależności od terenu, po którym się jeździ wyróżnia się kilka odmian off-roadu:
off-road przeprawowy, gdzie odcinki tras danego rajdu lub imprezy podzielone na kilka klas (w zależności od specyfiki terenu oraz auta które ma brać
ale czego nie rozumiesz?
czytaj aż zrozumiesz, jak nie dajesz rady to poproś kogoś dorosłego o pomoc :)
@PanKracy582:
czyli nie potrafisz czytać ze zrozumieniem, dobrze pamiętam twój nick :)
no cóż, chciałeś błysnąć a jedyne co wyszło, to bystrość niczym woda ze spłuczki
daj mi już spokój dzbanku, dzięki!
Komentarz usunięty przez moderatora
prosiłem abyś odpuścił dzieciaku :(
serio, odpuść i nie zaśmiecaj wpisu OPa, przez to moje pytanie umknęło niezauważone :((((((
Komentarz usunięty przez moderatora
opanuj się smyku
przykro mi, że mierzysz innych swoją miarą, ale nie martw się- nie każdy miał/ma tak źle w życiu jak ty
trochę optymizmu polecam :--------DDDDDD