Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@waro: taki zmarznięty gdyby próbował wejść na tę drzwi to mógłby ją wywrócić. Pięknie się poświęcił. Też bym to zrobił
  • Odpowiedz
@WolfSky: Coś chyba jednak nie oglądałeś, bo w tym odcinku weszło dwóch facetów w tym 1 grubas i drzwi ich utrzymywały tylko były lekko zanurzone w wodzie. Jak jeszcze podłożyli kamizelki pod drzwi, to efekt był jeszcze lepszy. I teraz pamiętaj, że Jack i Rose byli o wiele lższejsi od tych gości.
okrim - @WolfSky: Coś chyba jednak nie oglądałeś, bo w tym odcinku weszło dwóch facet...
  • Odpowiedz
@Limonene: Bo wchodzili razem zachłannie, zamiast ustabilizować i wchodzić na spokojnie. W pogromcach mitów to też widać, ale koniec końców udało im się wejść.
  • Odpowiedz
@waro ch#j z tymi drzwiami, nie ogarniam dlaczego nie wzieli sobie jakiejś szafy czy dwóch i w momencie kiedy statek jeszcze był cały ale już się zatapial dlaczego po prostu nie weszli na tą szafę. I tak by skończyli pod wodą bo się kurna statek zatapiał więc świadomie uciekali przed nieuchronnym. A dałoby im to więcej niż skakanie do wody z wysokości walka z wciągnięciem przez wrak czy walka z zimnem.
  • Odpowiedz
@Limonene: wrzuciłem filmik z pogromców mitów dwa komentarze nad Twoim i widać, że weszli i się utrzymują na wodzie, więc nie wiem o czym do mnie rozmawiasz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@waro Leonardo by się uratował tylko za hajs odsprzedał jej miejsce. Głupi biedak nie wiedział że to nie pieniądze dają szczęście tylko luksus. Musiał zginąć żeby się o tym przekonać
  • Odpowiedz