@qras: ja po 2/3 miesiącach jestem zachwycona efektami, na nogach mi ledwo co odrosło po jakimś miesiącu, więc nawet gdyby efekt miał się utrzymywać "tylko tyle" to uważam że warto
@Peggy-brown: sry za odkop ale jak jest z wrastającymi włoskami? Byłem raz na laserowym diodowym i doupe'a mnie mega piekła przez pare dni xD po tym ipl tez tak jest? Po maszynce zawsze mam wrastające włoski btw Ile trwa wydepilowanie sb całych nóg np?
@Iandschaft nie mam wrastających już, a zawsze miałam z tym problem Co do pieczenia to trwa ono może tylko chwilkę bezpośrednio w trakcie/po zabiegu, a później "nic mi nie dolega" No i producent zapewnia, że depilacja łydek to 15 minut i nie wiem jakim cudem niby, bo mi się schodzi z godzinę z nimi, może liczą tylko przód, bo ja jadę po całych
Byłem raz na laserowym diodowym i doupe'a mnie mega piekła przez pare dni xD po tym ipl tez tak jest?
Po maszynce zawsze mam wrastające włoski btw
Ile trwa wydepilowanie sb całych nóg np?
Co do pieczenia to trwa ono może tylko chwilkę bezpośrednio w trakcie/po zabiegu, a później "nic mi nie dolega"
No i producent zapewnia, że depilacja łydek to 15 minut i nie wiem jakim cudem niby, bo mi się schodzi z godzinę z nimi, może liczą tylko przód, bo ja jadę po całych