Aktywne Wpisy
Mr_3nKi_ +2
Mam kilka pytań.
- Dlaczego teraz tzw. Państwo islamskie zaatakowało teatr w Moskwie - dodam tylko, że zabili postronne osoby, ale nie wszystkie( a mogli, jak mają w swoim zwyczaju). Na jednym nagraniu zostawili 2-3 osoby i poszli dalej ( znalezisko - filmik.tv strzelają do ludzi i zostawiają 2-3 osoby żywe, bez szwanku)
Nie zrozumcie mnie źle, dopiero co sie zapoznałem z tematem na "chłodno", bez innych nagrań informacji itp, ale to
- Dlaczego teraz tzw. Państwo islamskie zaatakowało teatr w Moskwie - dodam tylko, że zabili postronne osoby, ale nie wszystkie( a mogli, jak mają w swoim zwyczaju). Na jednym nagraniu zostawili 2-3 osoby i poszli dalej ( znalezisko - filmik.tv strzelają do ludzi i zostawiają 2-3 osoby żywe, bez szwanku)
Nie zrozumcie mnie źle, dopiero co sie zapoznałem z tematem na "chłodno", bez innych nagrań informacji itp, ale to
Grooveer +20
Drodzy aplikanci,
kiedy zaczęliście się przygotowywać do egzaminów wstępnych na aplikacje? Pomijam tutaj wszelkie kksip, mam na myśli stricte aplikacje korporacyjne. Ile zajęło wam przygotowanie się i za którym razem zdaliście? Podejrzewam, ze średni czas przygotowań tak, by być w miarę pewnym to jakieś pół roku, w skrajniejszych przypadkach może nawet rok . Oczywiście, jeżeli będziemy uczyć się rozwiązując testy z poprzednich lat i czytać najważniejsze ustawy choć raz. Zapewne też znajdą się i tacy, którzy ucząc się z AL podeszli do egzaminu po miesiącu hardej nauki i zdali na blisko 100% ;) Zastanawia mnie, czy faktycznie warto wykupić dostęp do AL. Jeżeli tak, jaki pakiet kupiliście i czy faktycznie było warto? #aplikacja #prawo #radcaprawny
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #61c73e750ed247000a91e483
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Przekaż darowiznę
Zaakceptował: LeVentLeCri