Wpis z mikrobloga

Spodobała wam się jakaś postać z Misty Dungeon której nie macie? U mnie to Yoimiya, którą granie to czysty fun, oraz Mona na którą czeka miejsce w teamie Ayaki
#genshinimpact
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@THE2012END: @SandalzJezusa: event nie oddaje tego jak mocni są Ayaka i Kazuha, ich buildy są śmiechu warte. Sary używam czasami jako buffer bursta Raiden, ale mam ją na C6 więc nie wiem jak sobie radzi normalnie. Dlaczego Ayaka w-----a?
  • Odpowiedz
@Pie_Man: Kazuha, generalnie stawia w mi głowie pytanie czemu zrobiłem jego skip. Sara zmontowana nawet git ale to bardziej dla hypercarry raiden. Resztę mam albo mnie nie zaskoczyła, choć wypróbowałem połączenie starych postaci (kaeya i xingqiu) i mega spoko, nawet jak nie meta to fun.
  • Odpowiedz
@PineappleBurger: Pamiętam że jak wychodził to nie miał najlepszej opinii, dużo osób twierdziło że jest gorszy od Sucrose, ja miałem to w dupie bo zakochałem się w jego skillu. Zdziwiony byłem, bo mówią że niby c-----y, a mój nie dość że dobrze klepie, to jeszcze daje pierwszorzędny buff.
  • Odpowiedz
@Pie_Man: No nie do końca. Jak ktoś mało się zna na postaciach i słyszy że kazuha = c6 sucrose to "ee gurwa gunwo co za szajs". A prawda jest taka że to bliżej pochwały po sucrose jest naprawdę dobrą postacią.

Przy 800EM potrafi dać całej drużynie 210EM + 20% elemental dmg i przez to że jest catalystem masz przy okazji +48% atk buffa na zawołanie z ttds (ale za to
  • Odpowiedz
@Pie_Man: Hmm, polecasz zbierać wishe na Kazuhe, czy lepiej iść po jakąkolwiek inną postać jeśli mam już dosyć dobrze zbudowaną Jean? Aktualnie jak będzie 2.4 banner to wishuje po Ganyu bo mam gwaranta i napewno ją dostanę, i niewiem na jaką postać miałbym zbierać wishe. Najchętniej na electro, ponieważ aktualnie mam tylko Beidou.
  • Odpowiedz
@THE2012END: Jak dla mnie support lepszy od dpsa, Kazuha jest top tier więc bym polecił, jest o wiele lepszy od Jean, która też jest bardzo dobra. Jak chcesz electro to są leaki iż na banerze z Yae będzie jakiś support dla niej. Trudno coś polecić jak nie znam Twoich postaci.
  • Odpowiedz
@internet_user7: na mnie pluje ta nowa domena z def, walczę o artefakty dla Yunjin, we wszystkich domenach defence co drugi artefakt, a tu nie dość że jak na lekarstwo, to jeszcze żaden z energy recharge. No i te nieszczęsne eosf, odkąd wyszła Raiden poluję na crit dmg z crit rate jako substat ale się w-------m i na razie odpuściłem xD
  • Odpowiedz
@Pie_Man: No mam tylko Jean i Diluca, bo przegrałem 50/50 na hutao niestety. Jean mam zbudowana jako healer głownie i może subdps idk bo dałem jej wszędzie atk% i w substatach też i tylko anemo dmg bonus goblet. Mam 4set VV. I tak całkiem fajnie 12k dmg na E bije, mega dobrze dużo leczy, wiec chyba git nie musze jej wymieniać na kazuhe
  • Odpowiedz
@Pie_Man: Ja od września tylko na tej domenie, tyle przyfarmione że przy okazji na hu tao nazbierałem shimenawe na krytach 58.3/104.1 xD Na szogunie 53.5/87, pełny esof na trzech postaciach ale i tak dalej człowiek farmi w nadziei na jakieś boskie rng.
  • Odpowiedz