Aktywne Wpisy
RicoElectrico +129
#niebieskiepaski #medycyna #rak
No dobra, wczoraj przyjęli mnie na oddział i dziś mi to lewe jajko wycinają. Jestem 4. w kolejce. Trochę się cykam ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Ciekawe kiedy mnie wypiszą, jest szansa na wtorek.
Wczoraj to była masakra, kazali przyjść na 8:00, ale prawie przez godzinę nic się nie działo. Potem jak już byliśmy na oddziale, to pielęgniarka wszystko wypisywała na papierze dla każdego pacjenta...
Jakbym
No dobra, wczoraj przyjęli mnie na oddział i dziś mi to lewe jajko wycinają. Jestem 4. w kolejce. Trochę się cykam ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Ciekawe kiedy mnie wypiszą, jest szansa na wtorek.
Wczoraj to była masakra, kazali przyjść na 8:00, ale prawie przez godzinę nic się nie działo. Potem jak już byliśmy na oddziale, to pielęgniarka wszystko wypisywała na papierze dla każdego pacjenta...
Jakbym
back_to_my_place +212
Wam też się nagle wyświetliły stare powiadomienia? #wykop
Film School - The More I Know
bardzo nie chciałam robić wrzutek na #!$%@? tak bardzo, że aż takie zaległości mi się porobiły. ten tydzień to masakra i tak w sumie do dziś xD straszne mam tyły w odsłuchiwaniu i to mocno podcinało mi skrzydła bo nie wiedziałam co wrzucić, co napisac ech.
w sumie to wydanie przesłuchałam dość sporo, bo i w podróży leciało sobie, ale tutaj bez większej uwagi i huk autostrady zaburzył jednak odbiór. ale jak tak słuchałam sobie w aucie to mocny wibe dla mnie ma m83. bardzo fajny albumik.
#nothingbutdreampopdecember #dreampop #indie #szafagra #muzykaelektroniczna #muzyka