Wpis z mikrobloga

Więc tak Mireczki:
1. Zdecydowanie odradzam używać naczynia żaroodpornego - trudno się nakłada.
2. Wlewając galaretkę trzeba uważać nie tylko na jej temperaturę, ale też na jej gęstość.

Jako, że różowa nie je żelatyny, a galaretkę w obecnej formie nie da się rozdzielić od sernika to muszę zjeść samotnie cały sernik ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Wasze zdrowie i wesołych świat ()
MorWus - Więc tak Mireczki:
1. Zdecydowanie odradzam używać naczynia żaroodpornego -...

źródło: comment_1640026161DDE0Mi5a15NuXeMimSvaQH.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
Jako, że różowa nie je żelatyny, a galaretkę w obecnej formie nie da się rozdzielić od sernika to muszę zjeść samotnie cały sernik ( ͡° ͜ʖ ͡°)


@MorWus: zaczynam wątpić, że coś poszło nie tak ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@MorWus: Ileż to razy ciasto się rozpieprzy, wygląda źle, a smakuje wspaniale.
Następnym razem wyjdzie wizualnie lepiej.
Najważniejsze coby smakowało.
Smacznego Mireczku!
  • Odpowiedz
Jako, że różowa nie je żelatyny, a galaretkę w obecnej formie nie da się rozdzielić od sernika to muszę zjeść samotnie cały sernik


@MorWus: mozesz opisac dokladnie,, co zrobic zeby popsuc?
  • Odpowiedz