Wpis z mikrobloga

Wywaliło "end taks" i teraz po każdym wczytaniu gry nie chce się załadować do końca i wywala gierkę bez żadnego komunikatu... co to może być, sprawdziłem spójność plików gry (o ile to cokolwiek daje) i nic.
#gothic #kronikimyrtany
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Prychacz: nigdy wcześniej mnie coś takiego nie spotkało, więc nie pomyślałem żeby zapisywać na dwa sloty (moja wina), ale nie widzie mi się odrabianie jednak 10* godzin gry, zwłaszcza tego całego expienia przed wejściem do 2 rozdziału, no nic, odpuszczę sobie i zrobię powrót pewnie na następny wolny czas...
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 3
@ujumujedzikieweze: Ja na przykład zapisuje na 8 slotów, po prostu wpisuje na przykład literę "r" jako nazwę i tak po prostu zapisuje po kolei, dość dobry sposób bo zawsze masz backup sprzed godziny jak nie więcej
  • Odpowiedz
nigdy wcześniej mnie coś takiego nie spotkało, więc nie pomyślałem żeby zapisywać na dwa sloty (moja wina), ale nie widzie mi się odrabianie jednak 10* godzin gry, zwłaszcza tego całego expienia przed wejściem do 2 rozdziału

Ja na przykład zapisuje na 8 slotów

@Prychacz: @ujumujedzikieweze:
No wlasnie kazdy kto wiecej gral z gothickiem juz to kiedys przerabial, trzeba miec kilka slotow i zapisywac po nich cyklicznie. Klepnij sobie
  • Odpowiedz