Wpis z mikrobloga

Isamu vs Krycha jest prawdopodobne ( ͡º ͜ʖ͡º) Profesor Wilczur zaczepia isamu na stories, pozdro Sid, wiem że czytasz ( ͡º ͜ʖ͡º) Chciałbym to zobaczyć ()

#famemma
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@chudybyk7462: Isamu nie zawalczy z gościem z takimi warunkami fizycznymi i w dodatku duzo większym od siebie , który jest cały czas w treningu XDD . To jest jakby dać gamou fall z Hassanem który chce walczyć w 66kg xd .

Tylko że tu jest taka różnica że Hassan z gamou wzięliby walkę ze sobą aby w ringu zrobić show , a isamu będzie się liczyć ze go Krycha tam
  • Odpowiedz
  • 1
@Legit_Info_12

Krycha zaczepił Isamu na story, na 100% walczą bo go zaczepił na insta czaicie, to, że zaczepił go na ig to poważny argument do tego, że walczą, pamiętajcie !!

Gdzie tak napisałem? Nie radzisz sobie z czytaniem ze zrozumieniem?
  • Odpowiedz
  • 0
@Xadrianx00 zawsze jakaś szansa jest, no bo kto inny w fame dla isamu? Matek haribo? Fame nie ma w tej kategorii ludzi, szkoda, bo chciałbym zobaczyć weryfikację isamu z kimś kto nie trenuje 3 tygodnie ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
  • 0
@Legit_Info_12 dobra, pisanie z tobą nie ma celu xD kiedyś lubiłem czytać jak baitujesz i tyrasz się z ludźmi, ale już mnie zaczynasz denerwować xD Kup se jeszcze mustanga, promuj eko p-------y które są szkodliwe.
  • Odpowiedz