Aktywne Wpisy
WielkiNos +84
Wiedzieliście, że są ludzie wyrzucający książki na śmietnik? Bo ja nie wiedziałam. Dla mnie to niewyobrażalne.
#ksiazki #gdansk #bekazpodludzi
#ksiazki #gdansk #bekazpodludzi
Tortcebulowy +188
Skopiuj link
Skopiuj linkWykop.pl
Wraca czarmander z baru:
- jak nie zmienią zdania, to więcej tam nie wejdę!
- a co powiedzieli?
- że bez szczepienia nie wejdę
#100dyskryminujacychbiznesow
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@sylben: btw, i tak szury do knajp nie chodzą, bo to dzieci albo biedaki w sumie, więc na jedno wyjdzie, ale akcja zabawna, bo sami się segregują ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@TenTypZez: chodzą, chodzą, a nawet w nich pracują (ja jestem kierownikiem sali) i często są ich właścicielami( ͡° ͜ʖ ͡°)
To, że lubisz być czyjąś własnością, że lubisz gdy ktoś za ciebie decyduje co ci wolno a co nie, nie daje ci prawa do obrażania ludzi którzy mają inne upodobania i cenią sobie wolność.
Poza tym usuwasz za chamstwo, a sam chamstwo reprezentujesz określając kogoś szurem.
@damianooo8: to już wstydzisz się bycia szurem czy o co chodzi, myślałem żeś dumny raczej z tego? Ja wiem, że ty lyknales propagandę i straciłeś kontakt z rzeczywistością ale dla kogoś spoza twojej banki to co piszesz brzmi dość śmiesznie.
@damianooo8: niestety niektórzy ludzie lubią być podlegli innym, wykonywać ich rozkazy i żądania.
Poznałem takie osoby, one mają tak niską samoocenę i kompleksy, do tego kompletny brak zdolności i podświadomie lub świadomie wiedzą, że nie są w stanie same nic w życiu osiągnąć, jedynie mogą do czegoś dojść albo liznąć lepszego życia tylko przez lizanie dupy lepszym, zadawanie się z lepszymi poprzez uniżanie się im.
@TenTypZez: Ale nie odwracaj kota ogonem ( ͡° ͜ʖ ͡°) My tutaj mówimy tylko o dykryminacji przez rząd i instytucje. To czy niezaszczepieni bardziej obciążają NFZ to już inny temat.
@TenTypZez: chciałbyś mnie zdeprecjonować, co?( ͡° ͜ʖ ͡°) Pracuję w jednej z lepszych restauracji w Bydgoszczy tak się składa. i w ekipie mam kilku szurów, najbardziej pozytywni i ogarnięci ludzie od samego początku.
@TenTypZez: Tak. Nie spotkacie tam też zbytnio jakichkolwiek klientów, co widać po statystykach z googla ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@LibertadParaTodos: Aaa, było mówić, że McDonalds( ͡° ͜ʖ ͡°)