Aktywne Wpisy
ewa-m +273
Czasami wstydzę się bycia #rozowypasek , zwyrodnialec z Florydy dusi dwie kobiety, jedną dobija przejeżdżając ją samochodem do czasu jak sam mówi " aż wyglądała jak spaghetti", a tępe #!$%@? na tik toku, w tym #polki mają kisiel w majtkach bo jest taki przystojny, piszą że nie urodził się zły i że go szkoda. No ja #!$%@?ę, aby bronić #morderca kobiet to trzeba mieć paraliż mózgu
Salido +223
Minął 16. (z 73) dzień wakacji.
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 5 wypadków śmiertelnych w których zginęło 5 osób.
100 wypadków drogowych ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
106 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacj
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 5 wypadków śmiertelnych w których zginęło 5 osób.
100 wypadków drogowych ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
106 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacj
Panowie postanowiłem wejść w świat #perfumy i sprawdzić słynne klasyki. Poszedłem więc do D i S, oczywiście pani od razu naskoczyła czy może pomóc to od niechcenia spytałem co jest fajne i standardowo poleciła Diora Sauvage. Na wykopie też niejako polecany, mimo że zbyt popularny itp to dobry na każdą okazje i dla każdego. Testuje więc "to cudo" i to ewidentnie pachnie jak kostki do toalety. Na prawdę. Idąc na dział gospodarczy i kupując kostki to właśnie tak pachnie. Stąd pytanie czy to tak ma być? To jakaś określona grupa zapachów i taki miał być cel? Czy ktoś kto się zna potwierdzi moje słowa, że nie jest to przyjemny zapach i bardzo przypomina chemię gospodarczą? Jakieś kostki toaletowe o zapachu morskim i cytryny.
#dior #sauvage #sephora #douglas
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #61ba56ea1b0105000b2a1499
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: sokytsinolop
Doceń mój czas włożony w projekt i przekaż darowiznę
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua