Wpis z mikrobloga

Hej, mam monitor 34' ultrawide, chciałbym zamontować kolejny, z tym, ze mam na stanie widoczny po lewej 23 calowy plaski lcd. Wydaje mi sie, ze 34 w tym wpadku musi byc po srodku, jako ze jest to szeroki monitor. 23 mysle zeby zamontować u góry na ramieniu. Po bokach mam tez głośniki, które mogą blokować ustawienie obok siebie. Może ktos doradzi layout?
Potrzebowałbym jakies rekomendacje które ramie kupić, wystarczy chyba tylko jedno do tego mniejszego monitora. Najlepiej tez mocowane do biurka, bo jest ono regulowane i nie chciałbym co chwile ręcznie regulować wys. Monitora przed zmienianiem wys. Biurka.

#pcmasterrace #pokazbiurko #komputery
Vela102 - Hej, mam monitor 34' ultrawide, chciałbym zamontować kolejny, z tym, ze mam...

źródło: comment_1639586984xoEPdLYCS44CbZXAwDqPRK.jpg

Pobierz
  • 7
  • Odpowiedz
@xenonn: o Panie, trochę minęło. Długość jakoś 180 i szerokość niestandardowa, pomiędzy 70-80. Jakbys potrzebował dokładnych to daj znać i zmierzę w domu. Grubość też jakoś 3-4cm. Ogólnie polecam, zarąbista sprawa
  • Odpowiedz
Normalnie taka płyta kosztuje 400-500 i robią gdzieś pod Wrocławiem. Jak kupiłem akurat praktycznie nową, ale uszkodzoną w transporcie(lekko zdarty narożnik - akurat u mnie od strony ściany) od jakiegoś gościa, któremu nie przyjęli reklamacji i wydałem chyba 180zł. Więc warto tam tez poszukać, bo można takie okazje trafić ;)
  • Odpowiedz