Mirki z #wroclaw ale #!$%@? macie te tramwaje, jestem nietutejsza, miałam wsiąść na dworcu w 31 który jedzie na pilczyce, wsiadłam, a ten #!$%@? chciał mnie wywieźć na inny koniec miasta. Dobrze ze w porę wysiadłam ( ͡°ʖ̯͡°) teraz jestem na przystanku na którym nawet nie powinno się pojawić to 31 xd o co chodzi
@asadasa: najprawdopodobniej zjazd do zajezdni, stad zmienil trase. Musisz sie cofnac na plac jana pawla 2 i wsiasc w tramwaj ktory jedzie na pilczyce/lesnica.
@asadasa: nie wiem co tam na dmowskiego robiło 31 ale generalnie jak jechałaś z dworca i tam się znalazłaś to ten tramwaj miał w planie jednak dojechać na te pilczyce a nie na gaj xd
10 lat temu Rosjanie mieli jeszcze pozytywny stosunek do Polaków i tutaj nawet nazwali Polaka bratem. Później wszystko się zepsuło przez politykę zachodu względem Ukrainy. #wojna #ukraina #rosja #polska #polityka
#tramwaje
@puexam: na wyświetlaczu w srodku miał napisane ze jedzie do miejsca którego nazwa zaczyna się na 'o'
@asadasa: zajezdnia Ołbin ¯\_(ツ)_/¯
@wiktorek_pl: jest rozkopane ale jeździ tam 15 i 74 no i jakimś cudem pojechało tam 31
źródło: comment_1639571442GqQGPASemAcg643vHQevt7.jpg
PobierzCo chcesz robić na mojej dzielni?
Wystąpiłaś do Sebastianów o przepustkę?( ͡° ͜ʖ ͡°)
Chciałem pomóc z przepustką, ale skoro masz to ok.
Uuu jakieś szemrane?( ͡° ͜ʖ ͡°)