#anonimowemirkowyznania Szukam doświadczonej osoby która pełniłaby rolę tripsittera podczas mojego 1 tripu psychodelicznego. Gdzie najlepiej uderzyć, może jakieś grupy na FB, społeczności? Ktoś coś doradzi? #psychodeliki #psylocybina
Musisz jakiegos swojego superziomeczka wziac do tego, a nie ziutka z ogloszenia. Masz sie czuc bezpiecznie a nie zaczac rozkminiac w polowie tripa czy kolo Ci chaty nie #!$%@? ze zlota i listow od bylych dziewczyn :)
@AnonimoweMirkoWyznania: To musi być zaufana osoba. Jak zupełnie nikogo nie masz, to spróbuj stopniowo dochodzić do wyższych dawek, zaczynając od bardzo niskich. W ten sposób obeznasz się trochę z tematem i nie przestraszysz się tak bardzo jak wejdzie grubsza bomba
EleganckaDama: Tripsitting to bullshit Doświadczenie psychodeliczne (zwłaszcza grzyby) jest wg mnie doświadczeniem na tyle intymnym i wewnętrznym że nikt, nawet zaufana osoba nie powinna go zaburzać swoją obecnością, zwłaszcza pierwszy raz. Zapewnij sobie odpowiedni s&s i jeśli masz obawy to zmniejsz dawkę. powodzenia miras
Szukam doświadczonej osoby która pełniłaby rolę tripsittera podczas mojego 1 tripu psychodelicznego. Gdzie najlepiej uderzyć, może jakieś grupy na FB, społeczności? Ktoś coś doradzi?
#psychodeliki #psylocybina
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #61b64dcb1a841e000b7dd9fc
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: karmelkowa
Roczny koszt utrzymania Anonimowych Mirko Wyznań wynosi 235zł. Wesprzyj projekt
Doświadczenie psychodeliczne (zwłaszcza grzyby) jest wg mnie doświadczeniem na tyle intymnym i wewnętrznym że nikt, nawet zaufana osoba nie powinna go zaburzać swoją obecnością, zwłaszcza pierwszy raz.
Zapewnij sobie odpowiedni s&s i jeśli masz obawy to zmniejsz dawkę. powodzenia miras
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Komentarz usunięty przez autora