Aktywne Wpisy
Mc_Gnoyek +1385
Mirki, proszę was o pomoc.
Dziś, dosłownie półtorej godziny temu w parku jakiś człowiek podszedł do mnie i spryskał mnie ORAZ MOJE 5 MIESIĘCZNE DZIECKO gazem pieprzowym.
Akcja miała miejsce w parku na Kurdwanowie w Krakowie, ok. godz. 18:45.
Nie wiem tak naprawdę co zaszło, nie wiem czemu, nie umiem tego przetworzyć.
Monitoringu prawdopodobnie brak, policja kazała jechać na komisariat zgłosić, jeśli mi się chce.
Synek został zabrany karetką do szpitala ale
Dziś, dosłownie półtorej godziny temu w parku jakiś człowiek podszedł do mnie i spryskał mnie ORAZ MOJE 5 MIESIĘCZNE DZIECKO gazem pieprzowym.
Akcja miała miejsce w parku na Kurdwanowie w Krakowie, ok. godz. 18:45.
Nie wiem tak naprawdę co zaszło, nie wiem czemu, nie umiem tego przetworzyć.
Monitoringu prawdopodobnie brak, policja kazała jechać na komisariat zgłosić, jeśli mi się chce.
Synek został zabrany karetką do szpitala ale
girldoma +372
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Dla żydów rodzina jest wszystkim, bo gdyby było inaczej, religia, tak przez nich umiłowana (ale na szczęście nie praktykowana), zanikłaby już dawno, a wraz z nią ich nieszczęsne poczucie tożsamości. W związku z tym, żydzi traktują jako absolutnie niemoralną naturalną ludzką tendencję do pozamałżeńskich stosunków seksualnych. Starotestamentowy zakaz oglądania ojcowskiej nagości
Zawiera treści NSFW
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
a ty podczas porannego srania od razu walisz do tych zdjęć dupeczek? xD
@Kaczkoman: Sądziłem, że to odniesienie do pedofilii, ale tak poza tym, to imo nie ma tu nic śmiesznego.
Jeśli lubisz uczucie srania to znaczy, że sam jestem gejem, nie wstydź się
Niezły coming out zrobiłeś, widać lubisz z partyzanta w kakaowe oko przyjąć( ͡º ͜ʖ͡º). A Ty Wariacie!
Gdzie tu sens, gdzie logika ¯\_(ツ)_/¯
Uuuuu ... przyłapany na kłamstwie (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Czaisz, że w rogu nad Twoją wiadomością jest napisane czy przeglądasz z apki czy z przeglądarki? ( ͡° ͜ʖ ͡°)ノ⌐■-■
Czy Twoja żona na pewno istnieje?