Wpis z mikrobloga

18+ nsfw

Zawiera treści 18+

Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.

@Pogromca_pedryli: @siwy85: Ciekaw jestem tylko jakich to worków na Spermę spodziewaliście się znaleźć pod tagami #ladnypan i #teczowepaski.

Dla żydów rodzina jest wszystkim, bo gdyby było inaczej, religia, tak przez nich umiłowana (ale na szczęście nie praktykowana), zanikłaby już dawno, a wraz z nią ich nieszczęsne poczucie tożsamości. W związku z tym, żydzi traktują jako absolutnie niemoralną naturalną ludzką tendencję do pozamałżeńskich stosunków seksualnych. Starotestamentowy zakaz oglądania ojcowskiej nagości
M.....a - @Pogromcapedryli: @siwy85: Ciekaw jestem tylko jakich to worków na Spermę s...

źródło: comment_1639207656pP7JupLIuLo5P8qBWAV8dx.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
nsfw

Zawiera treści NSFW

Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.

via Wykop Mobilny (Android)
  • 4
@Pogromca_pedryli: no to musisz się liczyć z tym, że będziesz widział różne rzeczy. Trochę może przejaskrawiłem, bo mnie się zdarza tak kliknąć i okazuje się, że to jakieś #kontenerynamleko, ale nie mam wtedy pretensji do OPa, bo z jakiej racji xD

Rozumiem że też lubisz poranną masturbacje pod chłopców?

a ty podczas porannego srania od razu walisz do tych zdjęć dupeczek? xD
  • Odpowiedz
@Pogromca_pedryli: O #!$%@? ale to spermiarsko zabrzmiało, wykop mógłby ci dać odznakę rasowego spermiarza XDD PS mnie też wrzuć od razu na czarno przegrywie skoro musisz srać i walić do „cycuszków i dupeczek” XD
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@Xing77: a czy ja się śmieję? jest to w #!$%@? przykre, że młody człowiek pozwala uprzedzeniom w takim stopniu kształtować jego światopogląd i podejście do ludzi
  • Odpowiedz
@Pogromca_pedryli: nawet bym powiedział że jesteś średnio śmieszny troll, ale zwyczajnie szkoda mi twojej głupoty. Nie wiem co ta twoja wyimaginowana żona w tobie widzi, ale przykro że ma takiego spermiarza koniobijce za męża co musi oglądać „cycuszki i dupeczki” jakichś innych lasek w necie XDD
  • Odpowiedz
@Pogromca_pedryli:

Kaczkoman nie trafiłeś bo korzystam z apki i mam ustawione wyświetl wszystko. Rozumiem że też lubisz poranną masturbacje pod chłopców? Gratulacje

Uuuuu ... przyłapany na kłamstwie ( ͡ ͜ʖ ͡)
Czaisz, że w rogu nad Twoją wiadomością jest napisane czy przeglądasz z apki czy z przeglądarki? ( ͡° ͜ʖ ͡°)-

Czy Twoja żona na pewno istnieje?
Northmaniack - @Pogromcapedryli: 
 Kaczkoman nie trafiłeś bo korzystam z apki i mam u...

źródło: comment_16403729660MtRkVII31qAXzSOUFQeDd.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz