Aktywne Wpisy
Mirki, mamy mega spinę z sąsiadem. Otóż, mój somsiad ma 2 takie jak na zdjęciu "miejsca rodzinne", czyli dwa miejsca jedno po drugim, czyli łącznie ma 4 miejsca parkingowe (ciekawe skąd miał na to pięniążki xD). Od kiedy tu mieszkam nie widziałem jeszcze żeby tam parkował. Korzystając z okazji postanowiłem postawić na jednym z tych miejsc furkę i nic nie mówić. Mijały miesiące i nic się nie działo, nawet coś tam śmieszkowaliśmy
mirko_anonim +4
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Hej, męczy mnie jedna sprawa związana ze związkiem.
Dziś dowiedziałem się w rozmowie, że moje dziewczyna jak była jeszcze w gimnazjum jeździła do jakiegoś chłopaka pociągiem do innego miasta.
Niedobrze mi z tą informacją. Nawiasem powiem że zawsze bałem się zapytać otwarcie ile miała partnerów ale zakładałem że trzech.
Ja w gimnazjum byłem totalnym przegrzewaczem i szkolnym dziwakiem. Byłem całkowicie samotny, wydaje mi się, że dosłownie były długie tygodnie
Hej, męczy mnie jedna sprawa związana ze związkiem.
Dziś dowiedziałem się w rozmowie, że moje dziewczyna jak była jeszcze w gimnazjum jeździła do jakiegoś chłopaka pociągiem do innego miasta.
Niedobrze mi z tą informacją. Nawiasem powiem że zawsze bałem się zapytać otwarcie ile miała partnerów ale zakładałem że trzech.
Ja w gimnazjum byłem totalnym przegrzewaczem i szkolnym dziwakiem. Byłem całkowicie samotny, wydaje mi się, że dosłownie były długie tygodnie
#gotujzwykopem #pizza #picka
Komentarz usunięty przez autora
@OrzechowyDzem: niska temperatura w piecu = długie pieczenie = wysychanie ciasta
Może spróbuj ciasta o wyższej hydratacji? ( % zawartość wody) albo piecz krócej i na samym dole jak góra dochodzi za szybko
@MG78 pomusz (╥﹏╥)
@OrzechowyDzem: lol, przeciez sam kamien nagrzany sprawia ze czas pieczenia skraca sie 2 krotnie. Po prostu wyjmij szybciej i tyle. Tak jak podczas stosunku przerywanego, wyjmujesz i elo. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Składniki wkładaj po ok 3 minutach, później kolejne ok 3 minuty.
Komentarz usunięty przez autora
@malalon nie wiem, ale jak się dowiesz to daj znać 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
@prnppp
@CapaldiTheDoctor pieczenie przy otwartych drzwiach nie wchodzi w grę w ogóle. To sitko spoko opcja, sprawdzę. U mnie kamień nisko, grzałka góra+dół bez termoobiegu i full temperatura. Mnie i żonie smakuje, ale faktycznie picka z pizzerii jest miękka a ta
Jeżeli nie chcesz zostawiać uchylonych drzwi, to można robić tak ze przy rozgrzewaniu zostawiasz sobie jakies 10 stopnii zapasu na ustawieniu temperatury i dopiero po wrzuceniu pizzy przekręcasz do końca. Chodzi o wymuszenie