Wpis z mikrobloga

@Maxxxiuuu: Ja wbrew opiniom tez mam dzisiaj dziwne przeczucie ze Legia cos ugra... dalem ze strzela over 1.5 gola po fajnym kursie. Niby to sensu nie ma bo jeszcze bramki nie upolowali w LE ale chyba kazda passa kiedys sie konczey... czy moze ta zasada nie dotyczy Legi? :) zobaczymy
@PanKara: @czlowieki: ja tam polewy nie robie z ewentualnej wygranej Elki. Juz #!$%@? takie cuda w ty tyg sie dzialy ze i to jest prawdopodobne ;) Ja jestem pewny jednego ze strzela brame, nie wyobrazam sobie zeby nie miec gola na koncie po 4 kolejkach, chociaz ..... ;)
@Cobb28: to jest legia, wpadli znowu w dołek, w lidze nic nie wychodzi, nie dostali sie do lm, powiedzieli ze liga wazniejsza niz le nie zdziwie sie jak tutaj tez dostana #!$%@?
@ciniminis: jaki to ma znaczenie? gdyby w pilce przeszlosc oddzialywala na przyszlosc to Korona z Cravowia powinna przegrac z 5-0 minimum skoro przegrali u siebie z Ruchem 1-4 a Cracowia pojechala Gornik na wyjezdzie 0 -1 a jak bylo ostatnio to chyba pamietasz... wyciaganie meczu z inna druzyna sprzed okolo miesiaca to bardzo profesjonalne podejscie i naprawde strategia godna gry all in :D I jezeli Legia #!$%@? to prosze nie przypisuj