Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
JakDorobic_com +108
W piątkowy (prawie) wieczór proponuję świeżutkie, pachnące… #rozdajo (╭☞σ ͜ʖσ)╭☞
Do wygrania jeszcze raz zaproponujemy Wam przysmak wszystkich #mikrokoksy, czyli odżywkę białkową, a konkretnie Izolat białka WPI ISO Core od FA Nutrition (500 gramów), smak CZEKOLADOWY – o wartości rynkowej około 60 zł!
Białko możecie sami spożyć, dać komuś na prezent lub sprzedać z zyskiem! Data przydatności to listopad 2024 rok.
…żeby wziąć
Do wygrania jeszcze raz zaproponujemy Wam przysmak wszystkich #mikrokoksy, czyli odżywkę białkową, a konkretnie Izolat białka WPI ISO Core od FA Nutrition (500 gramów), smak CZEKOLADOWY – o wartości rynkowej około 60 zł!
Białko możecie sami spożyć, dać komuś na prezent lub sprzedać z zyskiem! Data przydatności to listopad 2024 rok.
…żeby wziąć
#4konserwy #konfederacja #neuropa #usa
@elf_pszeniczny: ochrona siebie, mienia i innych to wartość uniwersalna, a nie prawacka/lewacka
@McWozniak: konfederaci mają tyle wspólnego z flagą Konfederacji, co neuropa z tęczową flagą
Przecież można sobie wybierać dowolną symbolikę, o ile nie obraża ona nikogo
btw wziąć gościa popierającego blm jako swojego patrona, odważnie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Atreyu: Ale Ty jesteś ograniczony xD Co ma flaga konfederacka do ochorny siebie i mienia? #!$%@?, zostać redneckiem z Polski, to trzeba mieć łeb potężny xD
@McWozniak: przeciez konfederaci uosobiaja sarmackie podchodzenie szlachty i ich prawo do chlopow ( ͡° ͜ʖ ͡°)
No i cały czas ten największy powód fascynacji USA u naszej skrajnej prawicy - u nas prawica dominuje, nie są zwalczanym marginesem, co normalnie jest podstawą ich propagandy. To ich boli właśnie, że nie mogą tak łatwo grać tu oblężoną twierdzą, tak jak było gdy te ruchy się
Jest to tak samo oczywiste, jak po stu pięćdziesięciu latach nie walczy się o prawa człowieka i demokrację, a o ropę.
Wojna secesyjna była o kasę. Temat niewolnictwa nie był prymarny, natomiast rzeczywiście w późniejszej narracji wyniesiony na fasadę.
@60scnds: pisałem o panu na obrazku, jak dla mnie bohater. Po to samo sam mam broń (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
@Drobar: O kasę, ale wynikającą właśnie z uzależnionej od niewolnictwa gospodarki, tego nie rozłączysz.