Wszystkim czarmanderkom płaczącym że PiS wprowadza im sanitarny gargamiedon uprzejmie przypominam, że NIE WOLNO obrażać rządu, bo ledwo co was OBRONILI przed HORDAMI UCHODŹCÓW, a KAŻDY kto krytykuje rząd PiS jest ROSYJSKĄ PIĄTĄ KOLUMNĄ.
Do szeregu, szury. Murem za mundurem, czy coś tam.
@mnik1: I co z tego? Opozycja i tak jest gorsza, bo reklamówka, lempart, komuniści, lgbt, lewactwo, brzydko mówią, skarżą się do UE, zagłosowali przeciwko wałowi, znaczy się przeciwko muru na granicy, itd
@mnik1: ale to tylko u was neuropkow zgadzacie się na wszystko co wam naczelni powiedzą. Jak właśnie zauważyłeś reszta jest obiektywna, ocena sytuacji zależy od podjętych działań a nie od osób które je podejmują ¯\_(ツ)_/¯
@mnik1: ja tez nie jestem za pis ale szury #!$%@?ć z polski.
A serio to przecież prace nad paszportami covidowymi były od dawna, co w stanie po burzy nawet mówili. Gdzieś w ustawie nawet się do nich odwoływano, ale to zmieniono xDDDD
@mnik1: Strach przed ciapatą Aishą lat 27 jest niemal tak potężny jak przed zastrzykiem ze śmiercionką, dlatego należy zbudować na granicy 4 metrowy mur i strzelać bez ostrzeżenia oraz leczyć się sprawdzonymi metodami medycyny alternatywnej potwierdzonymi przy pomocy fejsbuka oraz wywarem z żenszeniu i kozieratki. Nie wiem co tu jest do tłumaczenia covidianinie lemingu lewaku.
@Kozajsza: Zawsze cie plusowałem ale tu chodzi o wybór:
Za aisze nikt nie wybierał wakacji na białorusi, jeszcze zapłaciła i my płacimy jej za ochrone
Moja #!$%@? moja sprawa, zaszczepionym nic nie grozi a już napewno nie respirator bo szczepionka chroni przed ciężkim przebiegiem więc żaden szur nikomu oprôcz innego szura nie zabierze miejsca na oiomie c'nie?
10 lat temu Rosjanie mieli jeszcze pozytywny stosunek do Polaków i tutaj nawet nazwali Polaka bratem. Później wszystko się zepsuło przez politykę zachodu względem Ukrainy. #wojna #ukraina #rosja #polska #polityka
Do szeregu, szury. Murem za mundurem, czy coś tam.
#neuropa #polityka #bekazprawakow
źródło: comment_1638889240YmWf961amL76RUl2ITsJYu.gif
Pobierzźródło: comment_16388895132CXGNVitBHd3E6ovJwwgTQ.jpg
Pobierz@mnik1: inny partia by już dawno wprowadziła
W czasie kryzysu na granicy nie można było złego słowa powiedzieć o rządzie
źródło: comment_1638895027P2P3FoEowOHST6OYOOAkBK.jpg
PobierzA serio to przecież prace nad paszportami covidowymi były od dawna, co w stanie po burzy nawet mówili. Gdzieś w ustawie nawet się do nich odwoływano, ale to zmieniono xDDDD
@Fifarafaaa: Z cyklu - Co ma piernik do wiatraka? No jak to co - oba to rzeczowniki XDXD
Za aisze nikt nie wybierał wakacji na białorusi, jeszcze zapłaciła i my płacimy jej za ochrone
Moja #!$%@? moja sprawa, zaszczepionym nic nie grozi a już napewno nie respirator bo szczepionka chroni przed ciężkim przebiegiem więc żaden szur nikomu oprôcz innego szura nie zabierze miejsca na oiomie c'nie?
@SlavedWizard: w wiatraku robi się mąkę, a z niej pierniki xd