Wpis z mikrobloga

Wszystkim czarmanderkom płaczącym że PiS wprowadza im sanitarny gargamiedon uprzejmie przypominam, że NIE WOLNO obrażać rządu, bo ledwo co was OBRONILI przed HORDAMI UCHODŹCÓW, a KAŻDY kto krytykuje rząd PiS jest ROSYJSKĄ PIĄTĄ KOLUMNĄ.

Do szeregu, szury. Murem za mundurem, czy coś tam.

#neuropa #polityka #bekazprawakow
  • 23
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mnik1: I co z tego? Opozycja i tak jest gorsza, bo reklamówka, lempart, komuniści, lgbt, lewactwo, brzydko mówią, skarżą się do UE, zagłosowali przeciwko wałowi, znaczy się przeciwko muru na granicy, itd
  • Odpowiedz
@mnik1: ale to tylko u was neuropkow zgadzacie się na wszystko co wam naczelni powiedzą. Jak właśnie zauważyłeś reszta jest obiektywna, ocena sytuacji zależy od podjętych działań a nie od osób które je podejmują ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@mnik1: ja tez nie jestem za pis ale szury #!$%@?ć z polski.

A serio to przecież prace nad paszportami covidowymi były od dawna, co w stanie po burzy nawet mówili. Gdzieś w ustawie nawet się do nich odwoływano, ale to zmieniono xDDDD
  • Odpowiedz
@mnik1: Strach przed ciapatą Aishą lat 27 jest niemal tak potężny jak przed zastrzykiem ze śmiercionką, dlatego należy zbudować na granicy 4 metrowy mur i strzelać bez ostrzeżenia oraz leczyć się sprawdzonymi metodami medycyny alternatywnej potwierdzonymi przy pomocy fejsbuka oraz wywarem z żenszeniu i kozieratki. Nie wiem co tu jest do tłumaczenia covidianinie lemingu lewaku.
  • Odpowiedz
@Kozajsza: Zawsze cie plusowałem ale tu chodzi o wybór:

Za aisze nikt nie wybierał wakacji na białorusi, jeszcze zapłaciła i my płacimy jej za ochrone

Moja #!$%@? moja sprawa, zaszczepionym nic nie grozi a już napewno nie respirator bo szczepionka chroni przed ciężkim przebiegiem więc żaden szur nikomu oprôcz innego szura nie zabierze miejsca na oiomie c'nie?
  • Odpowiedz