Wpis z mikrobloga

Dziwne jest to wszyscy jakoś się między sobą dogadali, lepiej lub gorzej ale się dogadali poza Wiktoria która wychodzi na to że nie lubi nikogo i uważa że tylko ona jest dobra a reszta to zło . Trochę zaczynam kumać stosunek reszty do Wiki

#hotelparadise
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@wika2612: tez ostatnio ma takie przemyślenia. Oni wszyscy poszli tam po follow i reklamować badziew. Ona w każdej relacji / poście próbuje udowodnić ze jest lepsza. Nie oceniam czy jest czy nie, nie raz udowodniła, ze potrafi podkręcać napięcie i zainteresowanie i jej nie ufam. Ale nawet jej dzisiejszy post pokazał ze gardzi ich światem. Więc trochę rozumiem resztę.
  • Odpowiedz
@wika2612: a ty tak ochoczo byś imprezowała z ludźmi którzy za plecami przez 1/3 sezinu wyzywali cię od szmat, k---w, itp.? Zresztą po jej livie z Matim, Mikiem i Jankiem widać było, że nie trzyma z nimi kontaktu. Tak ti by się nikt jej o nic nie dopytywał.
  • Odpowiedz
@Igauana: Widzę, że pomału poddajcie się fali większości. Człowiek jak coś chce sobie wmówić to sobie wmówi.
To oni ją widzą jako lepszą, ona tak im siebie nigdy nie przedstawiała. A skoro jest lepsza, to niech tak zostanie. To problem reszty a nie Wiki. A i też bym gardziła ich światem, bo nic nie jest winna temu ich światu.
  • Odpowiedz
@Anapara: napisałam, że nie oceniam czy jest lepsza czy nie, napisałam, ze rozumiem o co tam ludsiom chodzi. Więc jakim sposobem wysuwasz wnioski, ze poddaję sie fali większości. Ja próbuje zrozumieć co między nimi zaszło. Ty mozess spróbować nauczyć sie czytać ze zrozumieniem.
  • Odpowiedz
@Anapara: pisałam o swoich przemyśleniach, potrafię czytać własne myśli, no chyba ze ty czytasz moje lepiej niż ja sama xd
Jak sie odbija piłeczkę to ważne żeby dobrze wycelować. Prześpij sie, dobrze ci to zrobi :*
  • Odpowiedz