Aktywne Wpisy

Tippler +88
źródło: temp_file5899261434736764850
Pobierz
Nigdy więcej zastępcą przewodniczącego komisji wyborczej. Stówa więcej, ale w #!$%@? do ogarnięcia i do rana z tobołami
#wybory
#wybory
źródło: temp_file3266597954078436381
Pobierz

#muzyka #rap #polskirap
Lepiej dać autotune i trapowe bity ?
@Mow_do_mnie_mistrz: Tak, a o co chodzi?
W ogóle jakie to piękne, że jak ktoś tylko śmie coś złego powiedzieć o jakimś dziadku to oldheady zaczynają coś płakać o autotune, mimo że wcześniej nikt o nim nie wspomniał ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Feelantrop: a co on by miał jeszcze wymyślić skoro 20 lat temu już zrobił wszystko co się da ze sztuką rymowania? "Ty możesz rymować lepiej, ja już tylko gorzej"
@Logika_wykopu: przecież o tym właśnie nawija w tym kawałku, nawet nie posłuchałeś i #!$%@? xD
@pijanypowietrzem: Sorry jak już słucham asłuchalnej muzyki to wolę coś z lepszymi tekstami, więc wyłączyłem to po 20 sekundach
@pijanypowietrzem:
jak wy możecie w ogóle broniż tego kawałka, przecież to jest najgorsza rzecz jaką w pl rapie słyszałem od dawna xD chłop się wywala się z bitu kilka razy już w pierwszej zwrotce, sepleni, wali strzały w powietrze, mix jest tak #!$%@?, że ciężko go zrozumieć, bit skończona amuzyczna kakofonia i jeszcze ten teledysk, dorosły chłop się przebrał za samuraja, to jakieś prowo zbiorowo czy o co chodzi,
Idole boomerów typu 40 letni pokus
XD dalej nawet nie słucham bo ciężko zrozumieć co on nawija produkował mu ten singiel chyba ten sam ziomek co pierwszą płytę paktofoniki
@ShadyTalezz: To tak samo jakby od Sokoła wymagać nie wiadomo czego. Pewne głosy więcej nie dadzą rady. Flow to właśnie część rymowania.
@ShadyTalezz: czy ja broniłem ten kawałek? zwyczajnie nie lubię takiego #!$%@?. Bit jest amuzyczna kakofonia, flow jest amuzykalne
nie rozumiem o co ci w tym zdaniu chodzi, ja odpowiadałem typowi, którzy stwierdził, że z flow fokus zrobił wszystko i jest to nieprawdą.
no właśnie nie, te same rymy można zarapować na dziesiątki różnych sposobów i te sposoby to właśnie różne flow.
bo jest, ja jestem mega tolerancyjny jeśli chodzi
No zrobił. Nie wiesz o czym mówisz. Zapoznaj się z twórczością i pogadamy. Rapowanie to ograniczona forma.
Dlatego właśnie flow to część rymowania.
No jak już Ciebie odrzuca to rzeczywiście musi tak być (╭☞σ ͜ʖσ)╭☞ Jak już wspomniałem to wyłącznie
Nie ma żadnego rapera, który zrobiłby wszystko z flow, ilość kombinacji jest tak gigantyczna, że to niemożliwe, nawet jeśli jest skończona. Ciągle powstają nowe flow i raperzy ciągle z nim eksperymentują. Natomiast sam fokus nie jest nawet na polską skalę nie jest żadnym ewenementem i tacy raperzy jak Pikers czy Sentino po prostu są od niego lepsi pod tym
flow ciasteczkowego potwora - czy ta nazwa nie brzmi conajmniej śmiesznie? już nie wspomnę o samym brzmieniu tego flow. https://youtu.be/g0OdmRtuQew?t=18 Nie wszystko co nowe jest dobre więc nie rozumiem po co by miał to robić skoro ma swoje fokus flow xD
Popularność nie jest ŻADNYM argumentem ani wyznacznikiem. Współczuję jeśli słuchasz wyłącznie popularnej muzyki. Słuchasz popu tak upraszczając.
tak, taki jest zamiar, wymyślili ją fani dla beki i co z tego?
co z nim nie tak?
fajnie, że wrzuciłeś ten filmik, bo jak go ktoś linkuje to widzę, że #!$%@? wie o rapie.
1. Snoop naśladuje tu triole, które w rapie pojawiają się przynajmniej od lat 90, używały