Wpis z mikrobloga

@mlody_szybki: te zgłoszenia w małej ilości to chyba nic nie dają. Jak wykop zgłaszał filmy i kanał Zięby to pewnie musiali dostać tysiące zgłoszeń żeby usunąć film, a potem kanał.
Pamiętam że dość długa trwała ta akcja na wykopie.
  • Odpowiedz
konfitura z Ciebie. mi Marcin sprawil przykrosc, ale mimo tego nie skonfiturzylbym. godnosc mi nie pozwala.

@andrewitstyleeu:( ͡° ͜ʖ ͡°)
A jak czasem spadnie Ci mydło podczas prysznica w domu i się po nie schylasz, to Twoje koszmary wracają?
  • Odpowiedz
@andrewitstyleeu: Szafa to nie twoj kolega, ani kumpel z neta - nawet jesli "laczy" was "tworczosc" na YT to on na ciebie ma wywalone a ty sie osmieszasz broniac go we wpisach czy na swoich filmikach. Druga sprawa - recenzujesz sprzety ktore polecil ci Szafa - zamiast testowac jakies sprzety ktorych on nie posiada czy nie testowal.
Wydajesz sie byc inteligentym gosciem ale stare filmiki "young and dumb" pokazuja cie
  • Odpowiedz
@Chilli_Heatwave: Obecnie to wiekszosci ludzi sie mowi "friend", bo przyjaciel to "close friend" a taki luzny kontakt to "friend". Obejrzyj roznice miedzy znaczeniem slowa friend na zachodzie i w krajach wschodnich.

Recenzuje takie sprzety do jakich mam dostep albo jakie uzywam.
Obecnie z racji pandemi nie jest latwo cokolwiek ogarnac.

"stare filmiki "young
  • Odpowiedz