Aktywne Wpisy
wojstenik +531
Jax89 +14
#primemma nie wypłaciło kasy młodemu magicalowi, zerwali umowe i nie pokazali statystyk z sprzedaży z jego reflinka.
Sprzedali te gale dobrze dzięki marce magicala i go wyruchali... jak się nazywa ten prezesik zjeb co się tutaj udziela ?
#!$%@? scamerzy !
#famemma #danielmagical
Sprzedali te gale dobrze dzięki marce magicala i go wyruchali... jak się nazywa ten prezesik zjeb co się tutaj udziela ?
#!$%@? scamerzy !
#famemma #danielmagical
Byłem przedwczoraj u lekarza, w tamtym tygodniu miałem gorączkę przez jeden dzień, potem gardło wołało o pomstę do nieba aż do niedzieli :p Kaszel ciągle mnie trzyma, więc zostałem skierowany na teścik - sam chciałem na niego pójść, ale skoro dają za darmo to dlaczego miałbym nie skorzystać ( ͡° ͜ʖ ͡°) Dupa, wczoraj ok.12 ( piszę to 2.12 o 1:10 ) bot dzwoni, że mam kwarantannę xD Nie żeby jakaś osoba była zarażona w moim otoczeniu, tylko z powodu zapisu na test ;-; No mówię sobie, ok przebolę, a tu nagle "Negatywny wynik testu nie zwalnia z kwarantanny" xD Więc mireczki, jeżeli chcecie wolne to wiecie co robić
@GoodNightPL: nie, zdejmą całkowicie z automatu jeśli masz negatyw(choc w systemach moze np jutro info zniknąć, bo takie maja lagi).... Coś twój sanepid bzdury gada