Wpis z mikrobloga

@lament890: hheheheehheheeheh ale zgnilem XD zgasil go jak peta XD taka prawda, przyjdzie taki nikt i udaje trola ehyhy akselio czy jestes bezrobotny hyhyhy XD a akselko do niego wyp i tyle XD

wy serio myslicie ze ktokolwiek wogle daje je ba nie o takie trolowanie? wrzuci cie na czarno i tyle, kazdego wrzuca nawet tych ktorzy mu dobrze zycza XD
  • Odpowiedz
@23JW23: przybliz mi do kogo wydzwania? z tego co wiem to nagrywa te swoje glupoty ktorym zawsze daje lapke w gore bo smieszne

chyba nie wierzysz we wszystko co od niego slyszysz? czesc to zwyczajnie dla beki nagrywa
  • Odpowiedz
@23JW23: no i dobrze, po co to brac inaczej niz na miekko jako zabawe? teraz dopiero zauwazylem ze zebrze na ps5 i co? i nic, przeciez mu nie dam wogle wywalone mam na to ze chce ps5 XD

ale i mam wywalone jesli ktos mu kupi to ps5, niech ma na zdrowie XD
  • Odpowiedz
@andrzej-roman: no w sumie tak XD ale 5zl to jeszcze mam
nie moja wina ze akselko chce drogie rzeczy ktorych i ja nie mam, no kto rozesral ze £300 na rzeczy z aliexpres, minifamiklona z japonii i sluchawki? no to chyba jasne ze mu nie dam bo sam potrzebuje wsparcia XD ja wydaje na styk ze juz potem mnie nie stac utrzymywac innych
  • Odpowiedz
@kseroboy: hehehe zle zrobil, na babe moze by wiecej dali xD
nie no zartuje, wtedy to juz byla bieda, straszna kostnica byla na tych strimach, akselko nie ma szczescia co do znajomych, wiekszosc ma kija w dupie
  • Odpowiedz