Aktywne Wpisy
KonserwatywnyMocny +418
Na TVP mówią że powodzianie mogli się umyć po raz pierwszy od 3 dni xD
Tymczasem ja myjący się co 5-7 dni xD
#powodz
Tymczasem ja myjący się co 5-7 dni xD
#powodz
latarnikpolityczny +342
#powodz
Moze mi ktos obeznany racjonalnie wyjaśnić jakim cudem ten bezdenny pustak zostal wiceministrem i nadal sie trzyma stolka?
Przeciez to jawnie bije w rzad Donalda, bo wydaje sie ze przeszliśmy juz etap smiechu i obecnie jestesmy na etapie zażenowania ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Moze mi ktos obeznany racjonalnie wyjaśnić jakim cudem ten bezdenny pustak zostal wiceministrem i nadal sie trzyma stolka?
Przeciez to jawnie bije w rzad Donalda, bo wydaje sie ze przeszliśmy juz etap smiechu i obecnie jestesmy na etapie zażenowania ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#childfree #antynatalizm #blackpill
Wszyscy rodzice tak mysleli ze takie zrobią
@Mac02:
O czym ty w ogóle p--------z xd
Mamy 21 wiek, życie w ghetto to nie jest sielanka polana rumem tak jak to opisujesz. Życie jest warte jeszcze mniej niż nic (zakładając że życie robola jest warte nic) dzieci na pewno mają uśmiechnięte miny jak oglądają rówieśników z eu czy bogatszych regionów USA którzy podrozoja po świecie, są ładni i zadbani, mają markowe ciuchy i WŁASNE samochody (tak, posiadanie auta to dalej marzenie wielu, nie
Czyli jak mnie stać aby podróżować z dziećmi i kupić im NOWY samochód to mogę mieć dzieci?
1. Życie jest wspaniałe a nieszczęścia przejściowe.
2. Jeśli tak nie jest: patrz punkt 1.
No nie wygrasz z tym. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora