Aktywne Wpisy

Dodi_al_Fayed +988
Tak #!$%@?, za PO wpuszczali więcej osób xDD. Jakoś nie pamiętam żeby przed 2015 rokiem w mojej 40 tys. miejscowości byli jacykolwiek pracownicy z Kolumbii, Indii, Nepalu czy Pakistanu, a dzisiaj widuję ich codziennie. Naprawdę nie potrzeba żadnych oficjalnych danych,aby to stwierdzić. #tvpis

groman43 +892

@mnik1: xD
@Aldehyd_Glutarowy: Masz możliwość zagrania w pełni wyposażonym Defenderem, w staciu ze stokowym KT?
Coś jeszcze mam tutaj komuś wytłumaczyć? Jeszcze jakieś idiotyczne pytania, wnioski, zażalenia?
@mnik1: Oczywiście. Przecież ciptejna zdobyły nawet jakieś pokraki z 1000wn8, wystarczyło znaleźć aktywny klan i trochę pograć. Nierówności o których mówisz to jest już przeszłość, tak naprawdę możesz nic nie wydawać i dalej kręcić dobre wyniki z tym co zdobyłeś za darmo. Sam tak w sumie gram już
No popatrz, ja mam ponad 30 premek 8 tieru w grze i połowę, jeśli nie więcej mam za darmo, nie wydając na nie ani złotówki. Była masa maratonów, gdzie
@sheridan97: Ziomek, po pierwsze to ochłoń, po drugie to byłbym wdzięczny gdybyś zaczął dyskutować z tym
@mnik1: Rozdawane? CO? A kto jest ROZDAWAŁ i ZA CO?
@mnik1: Wiesz jakie są lepsze czołgi od ósemek premium? Dziewiątki.... drzewkowe... nieźle nie?
Masz