Aktywne Wpisy
#motoryzacja #samochody #otomoto #olx
Mircy, sprzedałem właśnie auto. Tani gruzik, nic specjalnego. Umowa kupna-sprzedaży z datą i godziną, wszystko cacy. Ledwie sprzedający odjechał, a co chwilę wydzwania, żebym zdjął ogłoszenie, bo "nie chce, żeby ktoś widział". WTF? Co to go może obchodzić? Na otomoto zaznaczyłem jako sprzedane, ale wystawiałem z opcją widoczności na olx - i stamtąd jeszcze nie znikło. Dlaczego kupującemu tak może
Mircy, sprzedałem właśnie auto. Tani gruzik, nic specjalnego. Umowa kupna-sprzedaży z datą i godziną, wszystko cacy. Ledwie sprzedający odjechał, a co chwilę wydzwania, żebym zdjął ogłoszenie, bo "nie chce, żeby ktoś widział". WTF? Co to go może obchodzić? Na otomoto zaznaczyłem jako sprzedane, ale wystawiałem z opcją widoczności na olx - i stamtąd jeszcze nie znikło. Dlaczego kupującemu tak może
dom_perignon +457
Der Onet nie potrafi przeboleć tego, że Julia dotarła do finału, więc wymyślili sobie taki tytuł.
A chodzi tylko o to, że czasami ociągała się na treningach, co denerwowało trenera.
#bekazlewactwa #konfederacja #paryz2024
A chodzi tylko o to, że czasami ociągała się na treningach, co denerwowało trenera.
#bekazlewactwa #konfederacja #paryz2024
"Filmik miał by trwać z ok 3 minut, trochę nam się śpieszy bo akacja jest za 2 tyg." ( no ok, 3 minuty spoko, 2 tygodnie, krótki termin szybka robota + ileś tam % dodatkowo płatne, ok czytam dalej ile chcą mi zapłacić. I tutaj perełka! Czyli rozliczenie za spot reklamowy:
"Jeśli chodzi o wynagrodzenie to ( ostatnio płaciliśmy naszemu kamerzyście w barterze, w postaci karnetu na siłownię, bonu na sushi, jakiś teatr... co do tego możemy się dogadać jednak gotówką nie dysponujemy) "
Widać, że ich profesjonalny kamerzysta jest wyzyskiwany, ew ceni się na tyle ile potrafi :D
#dslr #spot #reklamowy #ue #wroclaw #video #pracawpolsce ##!$%@? #bukmacherka
Smutne,że w Polsce nadal panuje przekonanie,że
http://www.youtube.com/watch?v=-buxnNvqlpc
Komentarz usunięty przez autora Wpisu