Wpis z mikrobloga

Hej,

Też mieliście zmiany smaku przy COVID? Jeśli trzy razy psiknę perfumami i wsadzę nos w nakrętkę perfum dopiero coś czuję xD Ale to jeszcze nie takie złe. Dziś postanowiłem się napić soku pomarańczowego i smakował mi trochę wędzonką/przypalonym mięsem xD

Wy tak żyjecie? xDDDDDDDd
#koronawirus
  • 20
  • Odpowiedz
@KakaowyTaboret: tak to działa xD cola bez smaku a piwo lech które pije od dzieciaka smakuje teraz jak skisłe piwo xD (tak wiem, że to koncerniak ale ja z tych którym crafty nie smaują)`

Ogólnie #!$%@? bo nie wiem czy mi #!$%@? w domu czy nie :D
  • Odpowiedz
tak to działa xD cola bez smaku a piwo lech które pije od dzieciaka smakuje teraz jak skisłe piwo xD (tak wiem, że to koncerniak ale ja z tych którym crafty nie smaują)`

@preseed42:

z zwykłych piw to może zateckie(zwlaszcza brackie) posmakuje xD

I tak nie mam źle, komuś wyżej smakowało spalonym plastikiem ja mogę zjesc jabłko które smakuje jak cos pomiędzy kiełbasą a przypalonym kurczakiem :D
  • Odpowiedz
@KakaowyTaboret W 3 dniu od wyniku zaczął zanikać węch i smak. Obecnie nie czuję nawet gówna postawionego pod nos, ze smakiem trochę lepiej, ale bez szału. Herbata wiem, że jest słodka, pomidory słodko słone, kapusta kiszona kwaśna itd. Jest to mój 6 dzień covida
  • Odpowiedz
  • 3
@mirek_januszy zjedz czosnek to będzie cię tylko piekł w język i nic nie poczujesz. #!$%@? to na szczęście po ok 10 dniach wszystko wróciło do normy ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@KakaowyTaboret: u mnie przez pół roku nie miałam smaku i węchu w ogóle, potem wrócił jakiś mutant i wszystko śmierdziało mi właśnie palonym plastikiem/dymem, a smak mam całkiem inny niż kiedyś i jest dużo produktów, które kiedyś były moimi ulubionymi, a teraz nie mogę nawet być w ich obecności, bo od razu rzyg. Na początku myślałam, że zwariuje, ale po prostu trzeba się przyzwyczaić do tego. Od utraty węchu i smaku
  • Odpowiedz