Wpis z mikrobloga

Aberlour Casg Annamh Small Batch.
Sherry, wypalany dąb i burbon.

Nos - miód, cappucino, dąb, korzenne przyprawy.
Smak - cynamon, goździki, orzechy, dżem truskawkowy, rodzynki, kawa, pieprz.
Ogon - dojrzałe jabłko, zioła, ciastka z kardamonem, pieprz, strugane drewno, miód. Długi rozgrzewajacy finisz.

Oleista i okrągła, dochodzi zbalansowany kwasek owocowy od sherry, wiec łatwo wchodzi.

Przyjemny miks przypraw i owoców.

270 zł z dwiema szklankami, jakość sporo wyzej ponad tę cenę.

#whisky #dobryprodukt #singlemalt
Boros - Aberlour Casg Annamh Small Batch. 
Sherry, wypalany dąb i burbon. 

Nos - ...

źródło: comment_1638050980FwOlfkJLRVGwhOJ9fmaQ4Q.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz