Aktywne Wpisy
TSR44 +347
ATAT-2 +418
Przeczytałem właśnie dwa wpisy ludzi z gastro którzy wręcz DOMAGAJĄ się napiwków i nie pojmują jak można ich nie zostawiać.
Szczerze? Po ostatnich kilku dniach gdzie stołowałem się w knajpach (wyjazd majówkowy) to powiem, że takiego uja. Restauratorzy już tak polecieli z tymi cenami zasłaniając się inflacjami, cenami prądu i płacami minimalnymi że już sami się zatracili w tym, gdzie jest granica.
Rozumiem ładna knajpka, ładny ogródek, miła obsługa, DOBRE jedzenie -
Szczerze? Po ostatnich kilku dniach gdzie stołowałem się w knajpach (wyjazd majówkowy) to powiem, że takiego uja. Restauratorzy już tak polecieli z tymi cenami zasłaniając się inflacjami, cenami prądu i płacami minimalnymi że już sami się zatracili w tym, gdzie jest granica.
Rozumiem ładna knajpka, ładny ogródek, miła obsługa, DOBRE jedzenie -
¯\_(ツ)_/¯
#pytanie #pracbaza
Bo pracują tam ludzie raczej prości i niestety to widać właśnie po takich sytuacjach jak opisujesz. Im lepsza robota tym lepsze traktowanie i często lepsza atmosfera.
Można i dlatego mało jest tam normalnych osób i ciężko im się odnaleźć w takich pracach. W takich pracach często za 100-200 podwyżki ludzi są w stanie się #!$%@? wzajemnie
@synmotopompy: Z jednej strony Twój komentarz mnie uradował, a z drugiej strony niewątpliwie zasmucił, ponieważ jest to smutne, żeby człowiek tego formatu co Ty zmagał się z tak przyziemnymi problemami, a z drugiej uradował, bo kto jeśli nie Ty w tym otoczeniu jesteś w stanie uporać się z tego typu zagadnieniem. Pozdrawiam serdecznie.