Aktywne Wpisy
derek25 +1314
Kiedyś wszystkie niedziele były handlowe i komu to przeszkadzało? Nikt nie tracił czasu na debatowanie i naprawianie jakiejś #!$%@? ustawy.
Składam wniosek formalny o wszystkie niedziele handlowe.
Kto z Pań Mirabelek i Panów Mirków jest za proszę o podniesienie ręki i danie plusa.
#sejm
Składam wniosek formalny o wszystkie niedziele handlowe.
Kto z Pań Mirabelek i Panów Mirków jest za proszę o podniesienie ręki i danie plusa.
#sejm
202492 +246
co do smoka:
Białe płaszcze:
strażnicy:
ps. czwarty odcinek:
powstrzymywanie Logana:
moc:
trochę mi nie pasują te aktorki jako czarownice, nie pamiętam czy tu też mogły jak w wiedźminie trochę poprawiać swoją aparycję za pomocą magii, ale jednak jakoś sobie ich bardziej wyniosłe wyobrażałem w eleganckich szatach nawet do walki, a tu większość wygląda jak biedne mieszczanki a nie kobiety władające światem.
Może i jestem rasista, ale wioska na krańcu świata w górach a tam kolorowo jak na paradzie równości.
Ale widze trochę zaczynają wyjaśniać więc może jednak się ten serial rozkręci, jak nie będzie oglądalności na począku to szkoda bo to chyba jest 15 tomów, więc przy dobry prowadzeniu taki GoT czy LotR się chowa.
Można naprawdę epicki serial z tego zrobić, tylko niech uciągnie pierwszy sezon.
co do czarownic:
logain w następnych tomach:
Co do zakradania się:
Aż sobie ochoty narobiłem zacząć od nowa cały cykl słuchać bo w #storytel jest.
@hoszin: Nie, w książce dopiero w wieży jest poskromiony.