@Own3d_23: Xiaomi mi a2 lite z Biedronki. Cenię w nim to że był tani, da się na nim płynnie przeglądać neta i grać w Call of Duty. Nie lubię tego że po 2 latach bateria ledwo żyje.
@Own3d_23: IP 13 po przesiadce z flagowcow Samsunga.
Plusy to przede wszystkim długie wsparcie o które się nie muszę martwić ale przede wszystkim fakt że ten telefon "działa". Mam profesjonalnie styczność z wytwarzaniem aplikacji i ilość tak zwanych bzdetów oraz ich przemyślenie to jest coś z czym się nie spotkałem w androidzie. System sprawia wrażenie dopracowanego w każdym calu co przynajmniej w moim przypadku znacznie zwiększa przyjemność z korzystania.
@Own3d_23: redmi 9c. Może ma mało ramu ale za to muli.
@lennyface: wgraj mu customa z XDA. duzo nie pomoze ale cos tam pomoże
@Own3d_23: Xiaomi mi a2 lite z Biedronki. Cenię w nim to że był tani, da się na nim płynnie przeglądać neta i grać w Call of Duty. Nie lubię tego że po
Samsung Galaxy S7 - w styczniu miną 4 lata użytkowania, system działa zadziwiająco płynnie jak na tyle lat, acz w nowsze gierki na pewno nie pogram (nad czym nie ubolewam wgl bo nie przepadam za graniem na fonie). Pomijając lekko uszkodzone wejście USB i brak przycisku podgłasniania to telefon naprawdę dobrze się sprawuje i cały czas mi się podoba.
iPhone SE (2016) - mam od miesiąca, kupiona używka z
Otwieram nitkę
#android #ios #iphone #samsung #xiaomi #telefony #systemyoperacyjne
źródło: comment_1637922201JHg6MtDFt4hC9H1B5tMcHZ.jpg
PobierzAndroid, cenie w nim wszystko prócz teoretycznej prywatności i długości wsparcia względem ios, nad resztą android góruje
Slot karty pamieci, baterie 4k, kamere 4k fps
Mam tez firmowego iPhone XR i nie cenie w nim totalnie niczego. Wkuriwa mnie niesamowicie mimo, ze tez jest szybki i robi lepsze (tylko) selfi.
Plusy to przede wszystkim długie wsparcie o które się nie muszę martwić ale przede wszystkim fakt że ten telefon "działa". Mam profesjonalnie styczność z wytwarzaniem aplikacji i ilość tak zwanych bzdetów oraz ich przemyślenie to jest coś z czym się nie spotkałem w androidzie. System sprawia wrażenie dopracowanego w każdym calu co przynajmniej w moim przypadku znacznie zwiększa przyjemność z korzystania.
Minusy:
źródło: comment_1637925497Mga0sEv7iztdmvahz1KfzQ.jpg
PobierzNajwiększy plus że nie muszę go ładowac
@lennyface: wgraj mu customa z XDA. duzo nie pomoze ale cos tam pomoże
Nie muszę go ładować, zawsze jest w tym samym miejscu, nigdy go nie stracę, nikt go nie ukradnie, widać go z daleka.
Samsung Galaxy S7 - w styczniu miną 4 lata użytkowania, system działa zadziwiająco płynnie jak na tyle lat, acz w nowsze gierki na pewno nie pogram (nad czym nie ubolewam wgl bo nie przepadam za graniem na fonie). Pomijając lekko uszkodzone wejście USB i brak przycisku podgłasniania to telefon naprawdę dobrze się sprawuje i cały czas mi się podoba.
iPhone SE (2016) - mam od miesiąca, kupiona używka z