Wpis z mikrobloga

Ktoś z was jeszcze siedzi w burgerburn? Chcę zobaczyć waszą opinię na jego temat. Aktualnie wacham się czy z niego wyjśc czy dac mu szansę, ale minął już prawie miesiąc od startu i nie widać ani marketingu, ani reklam, aktywnośc już prawie zerowa na tg, jak wpadną nowa wpłaty to ludzie od razu wypłacają. Dev to imbecyl i to chyba wie każdy, ale może ktoś z was ma jakieś sensowne argumenty, które pomogą mi podjąć decyzje ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#kryptowaluty #shitcoin #burgerburn
  • 10
@Terroo: Moim zdaniem mają jakieś plany ale nic odkrywczego. Ciąglę piszą, że nad czymś pracują. Ale bez marketingu nic nie osiągną z tymi swoimi gierkami. Jeżeli ktoś piszę coś krytycznego to się triggerują i sami odstraszają wszystkich. Dev sensitive flower. Nie znają się totalnie na marketingu. #!$%@? początkowy hype przepięknie. Zapłacili chyba 700$ za filmik z 1.5k wyswietleniami gdzie tylko wspomniali trochę o BRGB.
@NeuroTC: Piękne podsumowanie. Ten hype początkowy im się trafił jak ślepej kurze ziarno. I polecam zerknąć na telegrama na "demo" tej gierki :) ja trzymam bo tutaj nigdy nic nie wiadomo, hype może przyjść tak jak poprzednio, choć szansa jest mała, ale było mówione, all or nothing :)