Aktywne Wpisy
Misticmac +7
#ufc szczerze to chyba sami nie wiedzieli i randomowo oceniali XD
Exit99 +19
Ojciec zniszczył mi życie. Mniej więcej do 5 roku życia byłem normalny, nie miałem problemów z kontaktem z ludźmi, nie chowałem się po kątach. Gdyby mama wtedy wyprowadziła się ze mną miałbym lepsze dzieciństwo i spokój w domu.
Jak zaczął chlać wszystko się #!$%@?ło. Zanim się urodziłem też pił ale miał kilka lat przerwy. W podstawówce w klasach 1-3 stawałem się coraz bardziej zamknięty w sobie. Swoją drogą ciotka poprosiła mnie żebym
Jak zaczął chlać wszystko się #!$%@?ło. Zanim się urodziłem też pił ale miał kilka lat przerwy. W podstawówce w klasach 1-3 stawałem się coraz bardziej zamknięty w sobie. Swoją drogą ciotka poprosiła mnie żebym
Stawiam, że przyrównają go do potencjalnego mordercy i bandyty drogowego.
https://wydarzenia.interia.pl/kraj/news-donald-tusk-stracil-prawo-jazdy-jechal-107-km-h-w-terenie-za,nId,5657479
#polityka #tusk
Pisząc takie coś, to dla mnie Ty jesteś bandytą drogą. Wpieprzysz się pod prąd na ekspresówce i zabijesz kogoś. Nie dojrzysz też znaku przejścia dla pieszych - bo szczególnie na nie nie zwracasz uwagi jak sam napisałeś
Idąc Twoim tokiem rozumowania, to kradzież telewizora za 2000 PLN jest bardziej usprawiedliwiana niż kradzież samochodu za 10000 PLN?
Tu nie ma stopniowania. Kradzież to kradzież, łamanie przepisów to łamanie przepisów.