Wpis z mikrobloga

#fifa22
No i mi się k---a odechciało grać w tą grę, ja nie wiem - gram od 2 tygodni z dwoma kolegami równolegle prawie zaczynaliśmy, otworzyłem wszystkie paczki za te sbc z ligami narodów itd, po drodze wszystkie ważne mecze, jakieś g---o zadania i godzinami grania na pieprzone boty, nawet kupując paczki za łącznie 150 złotych, wypadło mi po prostu nic - kiedy oni już mają składy za 2 miliony, nawet k---a niewymienni mi nie dropią, najlepszy wymienny traf to Mendy za 75 tysięcy i to z samego początku gry (kupiłem Ultimate edition, gdzie było chyba FP za 200 złotych, bo o tym nie wspomniałem), a niewymienny to Marquinhos za 120 tysięcy, tylko szkoda że nigdzie go nie wrzucę -_- Tymczasem koledze z najmniejszej jakiejś gównopaczki wydropił Salah na którego zbierał, także ten.. p------e to, składu żadnego nie idzie stworzyć, bo ten co miałem już po prostu do porzygu się znudził, przepalił mi się całkowicie i jestem w kropce, bez składu i ze 180 tysiącami monet, ta niechęć pewnie wzbudzona trafami kolegów, ale kurde - sami się ze mnie śmieją i mówią że to niemożliwe, tyle paczek ile ja otworzyłem.. Koniec płaczu, powodzonka :(
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach