Aktywne Wpisy
AspoleczneUfo +614
Spędziłem kilka miesięcy w jednej z największych polskich hut na stanowisku, które kojarzy się z odpowiedzialną pracą, a jedyne co zobaczyłem to nieprawdopodobną skalę kradzieży, korupcję i ogólny kult #!$%@? się. Niesamowite, że w 2024 roku wciąż istnieją firmy zatrzymane w latach 80 ubiegłego wieku. Stare narzędzia ledwo się trzymające, #!$%@? w BHP, pracownicy wynoszący dosłownie wszystko, łącznie z sześciometrowymi rurami przez bramę, na której jest ochrona i nie powinno być na
mirko_anonim +4
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Czy warto wiązać się z 4/5 lat mlodszą dziewczyną, ale atrakcyjną, bez studiów, która pracuje za najniższa krajową? Dziewczyna vibe takiej trochŕ patusiary, ale niby mówi, że planuje studia zrobić. Jest mną bardzo zainteresowana i uprzedzam, nie, nie poleciała na mój status czy kasę, bo poznając się nic o tym nie wspominałem.
Sam mam 26 lat, magistra i dobrą pracę. Nie powiem, trochę będzi mi z tym dziwnie. Zawsze
Czy warto wiązać się z 4/5 lat mlodszą dziewczyną, ale atrakcyjną, bez studiów, która pracuje za najniższa krajową? Dziewczyna vibe takiej trochŕ patusiary, ale niby mówi, że planuje studia zrobić. Jest mną bardzo zainteresowana i uprzedzam, nie, nie poleciała na mój status czy kasę, bo poznając się nic o tym nie wspominałem.
Sam mam 26 lat, magistra i dobrą pracę. Nie powiem, trochę będzi mi z tym dziwnie. Zawsze
#kononowicz