Aktywne Wpisy
Zielony_Minion +14
Od ponad pół roku nie uprawiałem seksu.
Od ponad 3ch lat nie uprawiałem dobrego seksu.
Pojawia się opcja na horyzoncie i.. cholernie się stresuję. Nawet nie tym, że wyszedłem z wprawy czy coś. Tylko tym, że będę się stresował, zastanawial czy jej się podoba i zapętlę się tak w mojej głowie, że nie będzie z tego żadnej frajdy.
( A patrząc że piszę o tym tutaj, to pewnie już za dużo o
Od ponad 3ch lat nie uprawiałem dobrego seksu.
Pojawia się opcja na horyzoncie i.. cholernie się stresuję. Nawet nie tym, że wyszedłem z wprawy czy coś. Tylko tym, że będę się stresował, zastanawial czy jej się podoba i zapętlę się tak w mojej głowie, że nie będzie z tego żadnej frajdy.
( A patrząc że piszę o tym tutaj, to pewnie już za dużo o
Techguy91 +181
W IT jest takie eldorado, że na linkedin na jedno stanowisko jest około 100 aplikacji xd. No eldorado w ch#j xd
#pracawit
#pracawit
#bialorus #policja #granica
a jak się przypomni kiedy ostani raz użyto armatek wodnych to od razu odpalaj protokół ‚pisiont groszy za wpis’ xD
@Opipramoli_dihydrochloridum: Oprócz żebroplusów - wszystko prawda. Szczególnie twoje pier$%^enie.
Tak. Mylisz swoje urojenia z faktami.
A propos cywilizowanych krajów. Masz przykład jak się łamie ręce babom
@Opipramoli_dihydrochloridum: W cywilizowanych państwach rządzi prawo.
U nas policja cacka sie z zadymiarzami a te zjeby i tak mówią na policję ‚kapo’
@Opipramoli_dihydrochloridum: Z zadymiarzami - zgoda, ich się boi, ale babom protestującym w słusznej sprawie łamią ręce.
https://www.wykop.pl/link/5764367/prowokacja-w-warszawie-podczas-pokojowego-marszu-demonstracyjnego/
Albo ten, który chciał kobitki potrącić autem?
https://auto.dziennik.pl/aktualnosci/artykuly/7988925,protest-kobiet-funkcjonariusz-abw-kierowca-bmw-potracenie-policja-warszawa-wyrok-tk-aborcja-wideo.html
Zadymiarzy pisowskich nie brakuje, a później na protestujących zrzucają. Tylko pisowski troll prawdy nie uznaje, nie zgodna z przekazem partyjnym, bo wrogiem ma być dziewuszka z błyskawicą, a nie prawdziwy bandyta.
Drugi przykład. Gdyby te #!$%@? święte krowy nielegalnie nie blokowały drogi to nic by się nie stało
Na wykopie i nie tylko jest od #!$%@? ludzi takich jak ty, co maja urojenia jak to policja tłucze kobiety podczas protestów ale jak zwykle zero dowód
@Opipramoli_dihydrochloridum: Oprócz kilku waszych, to cała reszta oczywiście tak. Wyobraź sobie, że dla nas ten, który za nasze wpier#$%ał ośmiorniczki jest nieporównywalnie mniejszym szkodnikiem dla Polski niż ten, który przepier#$%ił 70 baniek. Takie z nas kanalie z urojeniami (ಠ‸ಠ)
Bo tak trochę znowu piszesz nie na temat