Aktywne Wpisy
artur-klocek +52
Jak teraz się czujecie "fajnopolacy"? Jak się czujecie wyborcy PO, 2050, PSL i Lewicy?
#bekazlewactwa #wojna #ukraina #polska #rosja #granica #wojsko #bekaztuska #polityka
#bekazlewactwa #wojna #ukraina #polska #rosja #granica #wojsko #bekaztuska #polityka
Ja wiem że każda rodzina ma własny przepis na zupę cytrynową ale uważam że tradycyjny przepis mojej babci jest najlepszy.
Oczywiście ta lista jest absurdalna bo nie ma na niej solnika.
#heheszki #gotujzwykopem #jedzzwykopem #jedzenie
Oczywiście ta lista jest absurdalna bo nie ma na niej solnika.
#heheszki #gotujzwykopem #jedzzwykopem #jedzenie
siemanko, potrzebuje pada do kompa na Bluetooth. będzie używany z emulatorem ds windows. opłaca się brać tego od ps5? jest jakaś różnica względem dualshocka4? podobno nowych ficzerow i tak na kompie nie obsłuże.
polecicie jakiś zaufany sklep w dobrej cenie?
@mprzemo czyli nie warto dopłacać?
Komentarz usunięty przez autora
@m4ni3k1337: Po co? Ten pad działa bez baterii na samym kablu, a i tak się siedzi przy kompie w 98% przypadków to i nawet blutacz nie jest potrzebny.
czyli zdania są podzielone. faktycznie dualsens jest mniejszy? a jak wielkość analogów - takie same?
Ewentualnie pad od Razera ale to koszt lekko 500zl
jak wspominałem, nie chce się przesiadać na pada od Xboxa bo nie lubie jego wymiarów, analogów tam gdzie są strzałki na ps. z emulatorem na windowsa, pad od ps4 zachowuje się jak ten od Xboxa (a nawet lepiej bo można zmieniać wszystko praktycznie) - to tip jakby ktoś miał problemy z padami od ps na kompie.
a ktoś używa w ogóle pada od ps5 na kompie?
@mxhugo @
@xmoneke: Dodam jeszcze tylko, że na windows jest aplikacja xbox accessories gdzie również można dowolnie bindować klawisze / pada