Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@Elec: Nic, poczekaj aż zmięknie i albo wyśle albo sam anuluje. Jeśli Ty to zrobisz, nie popsują mu się statystyki.
  • Odpowiedz
@fraciu: Na co nie ma tylu dni? Czeka max ile może do ostatniego dnia na wysyłkę, wpisuje wtedy fałszywy numer nadania, przez 11 dni nie możesz otworzyć sporu... Mrozisz sobie kasę, a on i tak ostatecznie wyjdzie na swoje. Takie trochę na złość mamie odmrożę sobie uszy.
  • Odpowiedz
  • 0
@kontokontokonto
@Elec i co ja nie anulowalem chińczyk faktycznie dał lewy tracking ale przeprosił i pisał żeby raportować do Ali a on zwróci kasę, po godzinie napisał że może mi dać białego robota plus zestaw szczotek i mopów xd więc to ja wygrałem w tym starciu czekania xd
  • Odpowiedz
@fraciu: Mnie kiedyś chińczyk wpisał brazylijski numer nadania, a nie był to wcale cebulowy sklep, po czym ali przyznało zero refunda uznając, że mam zapytać rodziny i sąsiadów, czy przesyłki nie odebrali. Rysowałam im nawet mapki, gdzie Polska a gdzie Brazylia. Kilka dni zajęło zanim ktoś kto umie w geografię ogarnął sytuację. Podobne oszustwa robili na inposta, kiedy wszedł. Tam do teraz nie da się udowodnić, że odbiorczy paczkomat nie jest
  • Odpowiedz