Wpis z mikrobloga

Slowa uznania dla uczestników którzy już pierwszego dnia pobytu Wiktorii wiedzieli że ta wróci dwa razy dlatego traktowali ją w taki a nie inny sposób. Szkoda też że my widzowie nie uwierzyliśmy w posty dodawane na profilu przecieki z HP za które odpowiadał któryś z uczestników. Teraz już poznaliśmy jej prawdziwą twarz i rozumiemy wasze zachowanie #stopprzywracaniawiki #terazczasnanatkelaunoiohe
#hotelparadise
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ddonewry927: weź tez nie przeginaj w druga stronę. To niej wina, ze wróciła 2 razy tylko produkcji, która czuła się wina za bullying z pierwszej częściej sezonu. Tak naprawiają, ze coraz bardziej pogarszają.
  • Odpowiedz
@ddonewry927 na szczęście ja nigdy nie jestem tam gdzie większość bo to dla mnie nie wyznacznik racji i nie uważam, ze zasłużyła aż na takie hejt od innych uczestników. Kropka
  • Odpowiedz
@ddonewry927: ale że co? wiedzieli od pierwszego dnia wejścia WIki że wróci dwa razy? czy masz na myśli to że ktoś od nich ,,sprzedał'' info że wróci dwa razy?bo to różnica jakby nie patrzeć, fakt szkoda że większość z nas nie uwierzyła w to co pisali o jej powrocie, tyle że to nie zmienia faktu że ich zachowanie- co niektórych było podłe i najdelikatniej mówiąc nie etyczne, serio uważasz ze
  • Odpowiedz
@Menow: Przywracali ja bo bez niej były nudy. Były nudy gdy odpadła po raz pierwszy, na co narzekaliśmy na tagu, były nudy zanim weszła na co tez narzekaliśmy na tagu.
  • Odpowiedz