@MilionoweMultikonto: wyobraź sobie że nie, w biurze nie mamy prysznica, tylko umywalki i kible, nie każdy pracuje na kopalni albo na siłowni, poza tym jak mam się za każdym razem kąpać w robocie to wole jechać autem będzie szybciej xD
@krokz: no tak bo jak kupuje F150 to moge nim jeździć tylko po polu, a jak kupie E63s to też go do pracy nie wezme tylko na Nurburgring... najlepiej to mieć 5 rowerów na każdy dzień tygodnia :)
wtedy ma się urlop.
@sargento: niestety mam swoją firme więc nie wiem co to urlop, ale mogę wtedy co najwyżej nie pracować jak mi się nie chce ( ͡°͜ʖ
Komentarz usunięty przez moderatora
@krokz: albo ci co używają roweru na dojazdy do pracy, a mają kawałek i nie chca przyjechac spoceni jak świnia?
@MilionoweMultikonto: wyobraź sobie że nie, w biurze nie mamy prysznica, tylko umywalki i kible, nie każdy pracuje na kopalni albo na siłowni, poza tym jak mam się za każdym razem kąpać w robocie to wole jechać autem będzie szybciej xD
@sargento: to nie kwestia treningu tylko tego że czasem jest 35 stopni na dworze mordo XD widze pedalarze mają złote rady jak zwykle
@bruuh: wtedy ma się urlop.
@sargento: niestety mam swoją firme więc nie wiem co to urlop, ale mogę wtedy co najwyżej nie pracować jak mi się nie chce ( ͡° ͜ʖ