Aktywne Wpisy
Mircy z #remontujzwykopem #kanalizacja #kiciochpyta wymieniłem elementy syfonu pod zlewem żeby zmieścić jakiś kosz na śmieci. Natomiast śmierdzi mi kanalizacja w chacie. Podejrzewam że usunięcie kolanka itd spowodowało że smród z rur dostaje się do mieszkania. Poproszę o polecenie jakiegoś syfonu lub elementów. Może być komplet. Z czymś co zatrzyma wyziewy z kanalizacji w kierunku mieszkania i jednocześnie będzie jak najbliżej zlewu żeby mieć miejsce na
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
BitcoinProjekt365dni +339
Witam serdecznie Państwa,
pragnę uruchomić eksperyment, który będzie polegał na cotygodniowym zakupie Bitcoin (niezależnie od jego kursu) za kwotę 1900zł. Projekt będzie trwał przez 365 dni, co daje w łącznie 52 tygodnie. Przez ten czas zostanie wydana kwota około 100 000 zł na zakupy kryptowaluty Bitcoin.
Po uruchomieniu projektu zostanie publicznie podany adres portfela na który będą dokonywane regularne zakupy/wpłaty Bitcoin każdego tygodnia. Dodatkowo każdego tygodnia na tagach #bitcoin
pragnę uruchomić eksperyment, który będzie polegał na cotygodniowym zakupie Bitcoin (niezależnie od jego kursu) za kwotę 1900zł. Projekt będzie trwał przez 365 dni, co daje w łącznie 52 tygodnie. Przez ten czas zostanie wydana kwota około 100 000 zł na zakupy kryptowaluty Bitcoin.
Po uruchomieniu projektu zostanie publicznie podany adres portfela na który będą dokonywane regularne zakupy/wpłaty Bitcoin każdego tygodnia. Dodatkowo każdego tygodnia na tagach #bitcoin
źródło: bitcoinprojekt
Pobierz

nie uważałam nigdy, ze była linczowana albo hejtowana.
była potraktowana niefair przez ludzi, którzy naprawdę mogliby się czegoś poduczyć w życiu między innymi pokory i empatii. jednak de facto hejt na tych ludzi poszedł dużo większy niż na wikę w samym hotelu. zachowanie "oko za oko" jest mi obce i się z nim nie zgadzam, nic nie usprawiedliwia takich k--w, szmat i gróźb na ohę czy klauno, niezależenie od tego, ze ich zachowanie było słabe. tak wiem, oha chciała jej dać starego drinka, było to słabe na maksa. super słabe. odpowiedzą na to nie jest fakt, że setki osób zwyzywało ją od k---w, szmat, loch i posuwały się do wysyłania jej gróźb i życzeń śmierci.
ale już c--j z tym.
jakoś dziwnym trafem kolejne performance wiki na stories są skorelowane z tym, co się dzieje w hotelu.
jak wkręcała dupę w przyrodzenie uszatego ("tylko tańczyła'- pliiis) to były płacze, ze się właśnie zorientowała jakie hejty na nią l i wszystko było za jej plecami i ona biedna nie wiedziała, jak ohę nazwałą gruba i pryszczatą to wtedy boga znalazła i nawoływała do wybaczeń, jak chomika najpierw grzecznie poinformowała co było w hotelu, przytakiwała jak gadał kolejne bzdury chwalać jego przenikliwość ( inga knująca? plis) potem był ok jak ją wybierał, ale niezbyt się jej spodobało jak jej nie wybrał to wyzywała go od debili bez jaj, to zrobiła skandaliczny popis z afobamen i naćpaniem po raz kolejny odgrywając rolę jakże twardej i fair, ale jednak ofiary, który w skrzętny sposób przykrył jej histerie hotelowe. i bach! j za wiki znowu rośnie mur obrońców biednej hejtowanej niezależnie od wszystkiego. wspólczuję jej nerwicy i zaburzeń odzywiania, to jej nie upoważnia to robienia wszystkiego.
z tym afobamem to przegięła, laska. to skandaliczne.
i to żadne błaganie o pomoc. jest otoczona ludźmi, ktoś jej ten afobam przepisał więc jest pod opieką i wstawianie tego na story, jak się ma 300k followersów to najsłabsza akcja jaką widziałam w tej edycji.jak ktoś nie wie nic o tym jak wygląda uzależnienie od benzo, jaki jest stan psychiatrii w polsce, jaki wpływ ma insta na nastolatki i ile jest wsród nich prób samobójczych niech się dokształci, proszę.
te instagramerki co zamiast polecać suncream i wyszczuplające gacie, biorą się za inne rzeczy jak justynka za szczepionki a wiki za afobamy to jest k---a paranoja. tak wiem, wiki nie poleca afobamu. bierze go w przypływie ataku nerwicy, po czym po 40 minutach jest boska wyluzowana. świetnie.
to miał być program rozrywkowy a nie reklama benzo, steki k---w, knucia i p-------e.
przy okazj i przede wszystkimi: produkcja dała d--y masakrycznie. faktu, że zebrali takich ludzi i nakręcali narrację w tę stronę to nawet, k---a, nie skomentuję. ręce opadają.
to tyle. dobrego weekendu wszystkim co za, co przeciw i co pośrodku. wyraziłam tylko i wyłącznie moje zdanie po 2,5 mies oglądania tej wspaniałości. cheers.
#hotelparadise
Wika wrzucając coś na swoje story próbuje się bronić i wybielić, tak samo jak to robi pozostała część ekpiy na swoich insta czy FB... whatever. Normalka.
Zgodzę się, że nie powinno używać wyzwisk w kierunku do nikogo - ani Oha do Wiki wyzywającej jej od k---w, ani Wika do Ohy od grubej i pryszyszczatej,
Twój komentarz brzmi tak jakby to Wika namawiała do takich zachowań i nie każdy jest tobą że będzie nadstawiać drugi policzek jak dostanie w twarz.
Przecież nie chodzi o to że Łukasz jej nie wybrał tylko k to że specjalnie zataili to co
nie wiem w kjtórym momencie to zabrzmiało jakby wiki namawiała do takich zachowań. - żadnym momencie wywody jej za
@Dromodron: nie. nie było takiej tezy w mojej wypowiedzi. nigdzie nie było powiązania między braniem afobamu a lekceważeniem stanu psychiatrii w polsce. cytat poniżej. nigdzie też nie napisałam, że wiki nie powinna brać tego lekarstwa, bo tego nie wiem. wyraziłam współczucie z powodu jej nerwicy. moja teza jest taka:jak masz takie zasięgi
Druga sprawa, jak ktoś bierze takie leki, to raczej w chwili napadu nie kontroluje swoich zachowań, więc nocne uzewnęrznienie nie było osoby wpełni zrównoważonej, więc ciężko wymagać od osoby chorej racjonalnych zachowań.