Wpis z mikrobloga

TYMCZASEM W ALTERNATYWNEJ RZECZYWISTOŚCI ( ͡º ͜ʖ͡º)
Siema mordeczki Ozdubka z tej strony. Sluchajcie miałem tą przyjemność zobaczyć konferencję Famemma 5, podpisywałem wcześniej pismo że nie będę gadał źle na Fame ale powiem jedno bardzo stanowczo: super sportowe walki, totalnie sportowe walki, zachowanie, wypowiedzi, nawet Wojtek Gola, zachowanie Rafonixa znaczy Goli do Rafonixa. Gola jesteś taki kozak wyszlibyśmy razem to byś mnie poskładał. I może powiesz że jesteś hetero czy kurczę też będziesz kłamał że nie. Jeżeli nie to cię kurka wodna weźmiemy na wariograf i kurczę powiesz wtedy czy komuś nie kłamałeś, już mnie zaczynasz uspokajać. Kup se jeszcze Mustanga, promuj e papierosy które nie są szkodliwe. Co to kurczę jest? Albo Olejnika tak szanujesz, to jest kurczę twój zawodnik a ty do niego mówisz że jest super gość. Ty jesteś dla mnie super gość. Dobrze że ci pomogłem na pierwszej na pierwszej gali i zrobiłem to żebym tam wystąpił bo by guzik było z tym. A Adbaster ty kurczę jesteś kozakiem pierdzielonym byłeś w doskonałej dyspozycji sportowej, pokaż wyniki byłeś świetnie wytrenowany i nie mów że jestem świetny bo świetny to ty jesteś, znajdę cię to ci pogratuluję jak wtedy, ze szczęką przy sędziach. Dobrze mówisz kolego. Bardzo mądrze co tam mądrze powiedział to Najman. Najman powiedział prosto proponujecie ludziom kurczę sportowe walki, zero konfliktów, zarabiacie na tym kasę kurczę. Wiedziałem że pójdziecie w dobrym kierunku i dobrze to robicie, dobrze robicie. Olejnik jak chcesz to ci kurczę dam trenerów i dojedziesz. Jak Malczynski pomógł ci tak, jakbyś ty Malczynski mi tak pomagał kurczę naprawdę wielcy zawodnicy potrenowali rok i jesteście świetni. Jak was pierwszego dnia tam przyszedłem na konferencję wyglądaliście bardzo dobrze. Mówicie o mnie jestem dumny że wystąpiłem w jakimś fejmie, że wam pomogłem, taka jest kurdę prawda. Gola ty mówisz na mnie miłe rzeczy, mam znajomych i powiedzieli mi co na mnie gadasz a przyznaj się że tak. Nie? To dawaj cię kurczę weźmiemy na wariograf i sprawdzimy kurka. Wybrałeś przyjaciół ale niestety to piękne stworzenie które miałeś od ciebie odeszło. Taka jest prawda więc pozdrawiam cię przyjacielu.

#famemma #mmavip #highleague
chudybyk7462 - TYMCZASEM W ALTERNATYWNEJ RZECZYWISTOŚCI ( ͡º ͜ʖ͡º)
Siema mordeczki Oz...

źródło: comment_1636718886w0fBIVMu4YjlQFmUzlcWje.jpg

Pobierz
  • 13
  • Odpowiedz