Aktywne Wpisy
pieknylowca +423
Dlatego szczerze lepiej zapłacić 300zl za rokse i być obsłużonym po królewsku niż zapłacić tyle samo, stracić czas a potem zostać zablokowanym na tinderze. #p0lka #zwiazki #rozowepaski
JavierDaY +27
Jak sobie radzicie z różowymi, które wiecznie chcą gdzieś latać, byliśmy w tym roku na urlopie 10 dni w turcji, planujemy w lipcu do włoch na 5 dni, a ta jeszcze mnie gdzieś chce wyciągnąć. Latanie samolotem to dla mnie najgorsze przeżycie, latam na lekach uspokajających, po których spie z dwie doby, bardziej męczę się, bo budzę się często i ciągle jestem w pół śnie. Tłumacze jej jak to wygląda, ze nie
Być może będziecie mi wstanie pomóc. Ekspertów od wszystkiego wszak tutaj nie brakuje ( ͡° ͜ʖ ͡°). Zrobiłem sobie kontrolnie morfologię krwi. Wszystko wydaje się być okey po za jednym wskazaniem. Płytki krwi mam na poziomie 135 tys., a minimum według normy to 150 tys. Jest jakaś opcja, żeby to podciągnąć? Trzy miesiące temu również robiłem kontrolne wyniki i wtedy płytki wynosiły 134 tys. Niestety suplementacja żelazem, witaminą B12 + kwas foliowy nie przyniosły w sumie żadnych efektów. Umówiony jestem już do hemataloga ale tygodnia z nerwów nie wysiedzę. Dodam, że odżywiam się zdrowo, siłownia 3 razy w tygodniu + cardio.
#zdrowie #medycyna