Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
RicoElectrico +106
#niebieskiepaski #medycyna #rak
No dobra, wczoraj przyjęli mnie na oddział i dziś mi to lewe jajko wycinają. Jestem 4. w kolejce. Trochę się cykam ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Ciekawe kiedy mnie wypiszą, jest szansa na wtorek.
Wczoraj to była masakra, kazali przyjść na 8:00, ale prawie przez godzinę nic się nie działo. Potem jak już byliśmy na oddziale, to pielęgniarka wszystko wypisywała na papierze dla każdego pacjenta...
Jakbym
No dobra, wczoraj przyjęli mnie na oddział i dziś mi to lewe jajko wycinają. Jestem 4. w kolejce. Trochę się cykam ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Ciekawe kiedy mnie wypiszą, jest szansa na wtorek.
Wczoraj to była masakra, kazali przyjść na 8:00, ale prawie przez godzinę nic się nie działo. Potem jak już byliśmy na oddziale, to pielęgniarka wszystko wypisywała na papierze dla każdego pacjenta...
Jakbym
I to jest #!$%@? dramat, osoba pierwszego kontaktu powinna mieć predyspozycje do jasnego wytłumaczenia i powinna mieć do tego chęci.
A zastałem jakąś sukę po 50 która była realnie oburzona że śmiem zajmować jej czas, #!$%@? zgłaszam się ochotniczo do służby i oczekuje szacunku
Jak teraz traktuje się mnie jak psa to dziękuję, ciekawe jak będzie gdy zrobią powołanie, zamknij ryj i leć nas pierwszą linię ginąć za Błaszczaka ?
Podziękowałem, zaznaczyłem że nie tak się prowadzi rekrutację
#!$%@? z tego kraju nic nie będzie.
#wot
#wojsko #bialorus
#militaria
@Kondziu5: Jak nie będziesz reagować to na pewno.
Chodzi o to że promuje się te wojsko, zachęca do dołączenia i taki jest oficjalny status, a praktyka i pierwsze kontakty są #!$%@?.
Naprawdę pomyślałem że ja mam walczyć za tą #!$%@?ę i ona ma prawo pracować w takiej instytucji.
Serio postaram się by ją #!$%@?, to jawny sabotaż(
Chociaż( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jak skomentujesz pogłoski o tym że profesjonalne wojsko bierze sobie L4 jak dostają delegacje na granicę a wot poleciał jak Reksio na szynkę( ͡º ͜ʖ͡º).
To nie jest zabawa w paintball..
I tak jak chcę stawiać swoje zdrowie i życie w godzinach próby to nie będzie mi tu #!$%@? gorzej niż w urzędzie.