Aktywne Wpisy
Duza-fajka +329
Zmarła mi przed chwilą mama, 6 lat temu tata, jak jeszcze byłem nastolatkiem. 22 lata na karku, od dawna się czułem sam na tym świecie, ale teraz to już przesada
Prawda jest taka że
Skopiuj link
Skopiuj linkWykop.pl
- Nie wiem córciu, nie wiem
#bialorus
No tak, musisz zrobic z nich najemników, by ich odczlowieczyc, tak dziala t3n mechanizm, ktory potem prowadzi do tego, ze czlowiek jest w stanie zabić. Tak sobie wmawiaj. Rozumiem, ze 1,5 mln Polakow uciekajacych na zachod, z powodow ekonomicznych, to tez byli terrorysci. Spojrz w lustro, gdyby byla wojna, to byc zabijal jak nazisci. Taka jest.prawda.
@27er: Najemnik to z definicji człowiek.
Napisales, ze sa terrorystami, a do terrorystow mozna strselac. I ty piszesz, ze ich nie odczlowieczasz. Ty nawet nie masz pojecia co to.oznacza, zbywajac to tym, ze najemnik i terrorysta to czlowiek XD. Uwierz mi, ze naziole tez wiedzieli, ze Zydzi i inni to gatunek ludski. Jestes pacifistą? Ty jestes przede wszystkim prymitywny, a z ciebie taki pacyfista, ze w obozie bys pierwszy strzelal, bo w 5 sek z
@John_archer: Nie wiem córciu, nie wiem
@Pawaello1: Że co?? PKW w Syrii był w latach 06.1974 do 11.2009 i była to misja w ramach Sił Pokojowych ONZ, czyli tzw. niebieskie hełmy. Amerykanie sami zdestabilizowali Syrię i ją najechali.
Nie jestem absolutnie za ich wpuszczaniem, a Ci k---a wszyscy
- cicho córciu, podejdź bliżej dymu żeby ci weszło w oczy, to będzie dobrze wyglądać!