Wpis z mikrobloga

@kupkesobieciagne:
No tak, musisz zrobic z nich najemników, by ich odczlowieczyc, tak dziala t3n mechanizm, ktory potem prowadzi do tego, ze czlowiek jest w stanie zabić. Tak sobie wmawiaj. Rozumiem, ze 1,5 mln Polakow uciekajacych na zachod, z powodow ekonomicznych, to tez byli terrorysci. Spojrz w lustro, gdyby byla wojna, to byc zabijal jak nazisci. Taka jest.prawda.
  • Odpowiedz
@kupkesobieciagne:
Napisales, ze sa terrorystami, a do terrorystow mozna strselac. I ty piszesz, ze ich nie odczlowieczasz. Ty nawet nie masz pojecia co to.oznacza, zbywajac to tym, ze najemnik i terrorysta to czlowiek XD. Uwierz mi, ze naziole tez wiedzieli, ze Zydzi i inni to gatunek ludski. Jestes pacifistą? Ty jestes przede wszystkim prymitywny, a z ciebie taki pacyfista, ze w obozie bys pierwszy strzelal, bo w 5 sek z
  • Odpowiedz
musieliśmy uciec z Syrii gdyż wojska amerykańskie wraz z jednostkami sił zbrojnych RP weszły z buta do naszej ojczyzny

@Pawaello1: Że co?? PKW w Syrii był w latach 06.1974 do 11.2009 i była to misja w ramach Sił Pokojowych ONZ, czyli tzw. niebieskie hełmy. Amerykanie sami zdestabilizowali Syrię i ją najechali.
  • Odpowiedz
Wiecie, co jest p--------e? Że bardzo mi szkoda tych dzieci. One nikomu, ani niczemu nie zawiniły - są dziećmi, nie mają złych intencji. Podejrzewam, że niektórzy z ich starych również nie mieli, a padli ofiarami swojej głupoty, łatwowierności lub po prostu chcieli żyć w lepszym miejscu, chociażby dla swoich pociech, a że wielu opcji sprawienia tego nie mieli, to jest, jak jest.

Nie jestem absolutnie za ich wpuszczaniem, a Ci k---a wszyscy
  • Odpowiedz
- mamusiu, czemu nie pójdziemy do przejścia granicznego, tylko jak złodzieje się skradamy?
- cicho córciu, podejdź bliżej dymu żeby ci weszło w oczy, to będzie dobrze wyglądać!
  • Odpowiedz
@anonimek123456: no to skoro ci panowie nie wpuszczają do czego mają pełne prawo, to p------------y się do Białorusinów którzy nas tu ściągnęli i nam nie pomagają? Może chociaż jakiegoś kartoszka na ciepło by obstawili
  • Odpowiedz